Miben tudnék segíteni vagy hogyan az 5 éves kislányomnak? Rémálmai vannak! Többi lent
Figyelt kérdés
rémálmai vannak a kislányomnak pl:hogy elviszik a rossz bácsik a tenger fenekére, a másikálma,hogy vonaton utaztun, én a nagymama és ő,én leszáltam a vonatról,a mama pedig beleesett egy tátongó gödörbe,ami a vonaton volt,és megkért egy nénit,hogy dobja a mamája után a gödörbe,hogy ne maradjon egyedül... Az apukája nem keresi,nem törődik vele,ő ettől lelki beteg hogy miért nem szereti az apukája,és úgy gondolom hogy ez miatt retteg hogy mindenkit elveszíthet, a szeretteit akik körülötte vannak.mit tegyek,érdemes lenne pszichologushoz vinnem?2010. szept. 15. 11:40
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem igen, vidd szakemberhez. Komoly traumaként éli meg ami történt. Ilyen esetekben még egy felnőtt embernek is kell az orvosi segítség. Jobbulást kívánok!
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ nagyon rendes vagy!
2010. szept. 15. 16:04
3/5 anonim 

válasza:

Én nem vinném pszichológushoz, hanem inkább magam mennék tanácsot kérni, hogy hogyan segítsek neki. Nem tudom az valahogy olyan lenne, mintha tényleg magára hagynád.
A másik ami eszembe jutott, annó a barátnőmnek voltak rémálmai, ő mindig szekéren menekült a háborúban, a szüleit elvesztette és a húgával mentek. És emlékszem meggyőződése volt, hogy ő élt a háború idején és valóban megtörtént ez vele. Tehát az előző életének emlékképei voltak ezek. És mi ennyi idősek voltunk kb és fogalmunk nem volt reinkarnációról, meg előző életről meg ilyesmiről- úgyhogy nem is értem mai ésszel honnan szedte ezt akkoriban. És 5 évesen még a háborúról sem tudtunk semmit, mert 75 ben születtünk, nem is éltünk át háborút.
4/5 anonim 

válasza:

Vannak olyan szakpszichológusok akik csak gyerekekre vannak szakosodva!Én tuti elvinném,de csak nagyon jó szakemberhez!Hova valósi vagy?Debrecenben tudok egy nagyon jót...
5/5 A kérdező kommentje:
szombathelytől 20 km-re lakok,de már kaptam címeket.Köszönöm
2010. szept. 16. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!