Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha kérdezik hogyan mondjátok...

Ha kérdezik hogyan mondjátok el kicsinyeiteknek hogyan is lett a kistesó a pociban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 3,5 éves. A tesó 1. Nemrég érdeklődött, én úgy meséltem, hogy a lányok pocakjában és a fiúk kukijában is vannak magocskák. Ha ezek találkoznak, akkor abból lesz a kisbaba. Mikor egy anyuka és egy apuka annyira szereti egymást, hogy eldöntik kisbabát akarnak, akkor nagyon szorosan ölelik egymást, úgy hogy összeér az anyuka puncija, és az apuka kukija, így a magocskák találkozhatnak. Utána az anyuka pocakjában a magocskák egy jó meleg fészekben elbújnak, és szép lassan kifejlődik belőlük egy pici baba. Miután az is érdekelte hogy hogy jön ki a baba onnan, azt is elmondtam, hogy a kórházban a doktorbácsik segítenek, hogy az anyuka punciján keresztül megszülethessen a kisbaba. Amúgy nagyon érdeklődő gyerek, és imád orvososat játszani, és minden ilyen téma érdekli, azért volt eléggé naturális és részletes a magyarázat. Ha nem ilyen gyereknek meséled lehet hogy elég kevesebb is.
2011. jan. 7. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos a magyarázat!

Nekem még azzal is bonyolítva van a helyzetem,hogy örökbefogadott a kisfiam,neki aztán még nehezebb elmagyarázni.

2011. jan. 7. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Húú, az tényleg nem egyszerű helyzet. ezek szerint elmondjátok neki, vagy tudja hogy nem te vagy a biológiai anyukája. Én azt mondanám neki, hogy mivel a te pocakodban sajnos nem tudott felnőni, ezért egy másik néni pocakjában találkozrtak ezek a magocskák, de mivel te is nagyon szerettél volna kisbabát, vagyis őt, ezért míg a másik néninek pocakjában nőtt ő, addíg neked a szívedben nőtt a vágy utána ugyanúgy. És végül annyira vágytál rá, hogy ti kaphattátok meg őt. Vagy valami ilyesmit. Attól függ hány éves, és mikor fogadtátok örökbe. Amúgy minden tiszteletem a tiétek, és kívánok nektek sok szépet, és örömöt.
2011. jan. 7. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
az elsö válszoló magyarázata a legjobb szerintem!
2011. jan. 7. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem mentem bele ilyen mélyen, de egyrész megvettem a sehány éves kislányt, másrészt azt mondtam, hogy anyuka meg apuka ölelik egymást szorosan, akkor kezdd el nőni a baba (nem kukipunciztam, kicsi még ehhez) anyuka hasában, és a doktor bácsi felvágja anya hasát... ennél a pontnál megmutattam a császárhegem is. :)))
2011. jan. 7. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen, először én sem akartam belemenni a kukipunci témába, de megkérdezte hogy akkor ha nagyon megölellek akkor lesz nekem is pici babám? :)) Merthogy nagyon szeretne kicsi babát ő is. Most ez a sláger. Folyton kitömi párnával a ruháját, és úgy járkál. Na erre pontosítottam, hogy csak akkor ha nagy lesz, és csak fiúknak és lányoknak, és csak ha .....
2011. jan. 7. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk jövő héten fog megszületni a kistesó és hónapok óta téma ez a 2 és fél éves lányomnál.

Én is úgy meséltem, hogy anya és apa nagyon szeretik egymást és szorosan összebújtak, utána pedig elkezdett növekedni anya pocakjában a kistestvér. Erről nem kérdezett többet, úgyhogy nem részleteztem tovább.

A szülésről/születésről is érdeklődött. Arról meséltem, hogy mikor már nem fér majd el anya pocakjában a hugica, akkor apával elmegyünk a kórházba. Ott segíteni fog a doktor bácsi (akivel már találkozott az UH-ok alatt) és a szülésznéni (akit látott fényképen a saját születése kapcsán). Na, itt voltam gondban, mert ő császárral született és nem tudni, most hogy lesz. Bár már megvan jövő péntekre a műtétre az időpontom, de ha addig beindul, akár még sima szülés is lehet.

Szóval megbeszéltük, hogy vagy kibújik anya lábai közül, vagy a doktor bácsi egy pici késsel felvágja anya hasát és kiveszi a kistesót.

2011. jan. 7. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt csinálnám, amit az első válaszoló írt. Őszintének kell lenni és nem szabad szégyellni kimondani, hogy kuki, punci. Végül is a nemi szervüknek is van neve, ugyanolyan, mint a kéz, vagy a láb. A kuki és a punci olyan szó a nemi szervekre, amit kortól függetlenül lehet használni!!!
2011. jan. 8. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!