Ha kérdezik hogyan mondjátok el kicsinyeiteknek hogyan is lett a kistesó a pociban?

Nagyon aranyos a magyarázat!
Nekem még azzal is bonyolítva van a helyzetem,hogy örökbefogadott a kisfiam,neki aztán még nehezebb elmagyarázni.

Nálunk jövő héten fog megszületni a kistesó és hónapok óta téma ez a 2 és fél éves lányomnál.
Én is úgy meséltem, hogy anya és apa nagyon szeretik egymást és szorosan összebújtak, utána pedig elkezdett növekedni anya pocakjában a kistestvér. Erről nem kérdezett többet, úgyhogy nem részleteztem tovább.
A szülésről/születésről is érdeklődött. Arról meséltem, hogy mikor már nem fér majd el anya pocakjában a hugica, akkor apával elmegyünk a kórházba. Ott segíteni fog a doktor bácsi (akivel már találkozott az UH-ok alatt) és a szülésznéni (akit látott fényképen a saját születése kapcsán). Na, itt voltam gondban, mert ő császárral született és nem tudni, most hogy lesz. Bár már megvan jövő péntekre a műtétre az időpontom, de ha addig beindul, akár még sima szülés is lehet.
Szóval megbeszéltük, hogy vagy kibújik anya lábai közül, vagy a doktor bácsi egy pici késsel felvágja anya hasát és kiveszi a kistesót.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!