Jól számolom a szabikat? Lent
Figyelt kérdés
Márciusba mennék vissza, amikor terhes lettem, jöttem szinte azonnal táppénzre, az évben nem vettem ki szabit. Tehát 22 nap maradt benn, plusz a gyed első évére 22, és a tgyás-ra 11?2011. jan. 7. 08:31
1/9 anonim válasza:
Igen:)
Ez összesen 55 nap, ami 11 hetet jelent:)
2/9 anonim válasza:
Mikor mentél táppénzre, meiyl hónapban? Mert az nem úgy van, hogy kapod az adott évi teljes szabit ÉS az ugyanabban az évben lévő TGYÁS-ra a szabit természetesen.
Amit irtál, az akkor igaz, ha jan. 01-én szültél és a szülés előtti évben EGYÁLTALÁN nem vettél ki szabit, amig táppénzre nem mentél (tehát a teljes első félévben sem, mikor még nem voltál terhes).
Ird meg a táppénz, szülés hónapját és könnyebb válaszolni!
3/9 A kérdező kommentje:
júniustól voltam táppénzen, és februárba szültem. Egyébként jövőhéten megyek be a főnökömhöz, addig is itt kíváncsiskodok:)
2011. jan. 7. 10:56
4/9 anonim válasza:
Na, ezek szerint csaknem pont úgy van, mint amit én extrém esetre elképzeltem :-)
Ha tényleg nem vettél ki júniusig szabit, akkor valóban kb. ennyi nap szabid van.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, nem emlékszem, hogy kivettem volna, max 1-2 napot.
2011. jan. 7. 11:24
6/9 A kérdező kommentje:
elsőnek. A szabit ezek szerint csak munkanapra számolják? Az tök jó, akkor még itthon leszek majdnem 3 hónapig. Addig hátha átesik kisfiam a betegségeken is.
2011. jan. 7. 11:33
7/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a munka alatt, úgy van számolva, hogy csak hétköznapra. A gyed alatt nem voltam benne biztos. Viszont akkor lehet, hogy be se adom márciusba a bölcsibe, majd csak áprilisba.
2011. jan. 7. 12:01
8/9 anonim válasza:
Igen, munkanapra:) Munkaszüneti és szabadnapra nem számolnak szabit:)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Ez jó hír, na majd akkor kiderül,hogy pontosan hány nap szabin van.
2011. jan. 7. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!