2 eves a lanyomnal az altatas nagyon nehezen megy valamikor beletelik 1 oraba mire elalszik. Nektek, hogy megy az altatas?
Én hallom a bébiőrben, hogy az egyik (ma meg tegnap este is) villanyoltás után még jóval énekelgetett halkan az ágyában :-) 2 éves fiú.
Egyébként összesen 3 gyerek, első voltam ismét.
Nálunk is nagy gond az altatás...van, hogy egy óráig is eltart,pedig látszik rajta, hogy álmos-fáradt.
Mostmár ott tartunk, hogy közöttünk alszik a nagyágyban, és ketten mesélünk neki. De mire elalszik én teljesen kikészülök, van, hogy egy órán keresztül rajtam ugrál, időt húz, hogy inni kér, vagy pisilnie kell...
Lassan teljesen kikészülünk....egyszerűen nem tudom, hogy egy 2 éves hogy "nőhetett ennyire a fejünkre".
A probléma azzal kezdődik, hogy nem bír nyugton feküdni...folyamatosan mászik, forog, felül, lemászik az ágyról. Egy idő után közlöm, hogy oké, akkor anya alszik. Na erre jön a hiszti, meg hogy rámmászik. Aztán amikor már annyira kifárad, hogy megmoccanni se tud, akkor vmilyen pózban elalszik.
Anyósoméknál is szokott néha aludni, ott állítólag bekapcsolnak neki egy mesét a tvben, és 5 perc múlva alszik. De én ezt itthon nem szeretném bevezetni.:(
Nem tudom, mit tegyek...vkinek van ötlete??Mit lehet tenni egy rossz alvási szokásokkal rendelkező kisgyereknél? HOgyan lehetne nyugalomra bírni??
Leginkább soha...legalábbis elég soká ahhoz, hogy nyugodt éjszakád legyen.
MI tegnap este megpróbáltunk taktikát váltani....hátha így jobb lesz...,majd beszámolok az eredményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!