Hogy szoktassam le a teáról? Színezi a fogát elől.
Figyelt kérdés
HÁrom éves kisfiamnak gyönyörűek a fogai. Tudatosan vigyáztunk rá, sokáig csak vizet kapott. Gyümilveket is szokott inni, de hogy ne rontsam a fogát leginkább Piroska szörpöt ivott jól felhígitva, hogy épp csak íze legyen. Meglátta egy összejövetelen a nesteát, és azóta is azt követelte. Na, vettem helyette főzős Pickwick gyerekteát, épp kicsike cukorral, langyosan azt itta helyette. No de nem hajlandó lassan már szörpöt, se vizet inni, csak langyos teát. De észre vettem, hogy felül elől kicsit sárgábbak a fogai és ha mosom neki még csak-csak lejön, de ha ez így marad félek teljesen elszínezi a tea és nem fog lejönni és tönkremegy. Segítsetek kérlek! Vagy a fogmosás elegendő megoldás lenne? (kétlem....)
2011. jan. 6. 19:56
1/6 anonim válasza:
Ha lesz gyerekem csak vizet fog kapni, semmi tea és szinezett vackok.
2011. jan. 6. 20:00
2/6 anonim válasza:
Első:
Ez baromi hasznos válasz volt... Maradtál volna csendben...
Kérdező:
Ettől nem fognak tönkremenni a fogai, csak esztétikailag nem nyújt szép látványt. Szerintem fokozatosan csökkentsétek az adagot. Előbb-utóbb leszokik róla.
2011. jan. 6. 20:03
3/6 anonim válasza:
Úgy szoktasd le,hogy elfogyott,nincs több.És kapjon vizet.
Ha holnap drogot kér,mert látta egy összejövetelen,akkor azt fog kapni?Ez most vicces,de gondolkozz el rajta,hogy ki diktál??
2011. jan. 6. 20:14
4/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges ezért aggódni, a tejfogai hamar kipotyognak. Mondjuk akkor lehet, hogy nekem is azért színeződnek el kicsit a fogaim, mert napi fél liter teát iszok, erre eddig nem is gondoltam :D
2011. jan. 6. 20:18
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is szereti ezt a teát,de hála a jó égnek a vizet részesíti előnyben.Én nem vettem észre, hogy színezte volna a fogát a tea..Én mézet szoktam neki bele rakni cukor helyett.Nem hiszem, hogy ettől megromlanának a fogai, főleg, ha rendszeresen mossátok.Nyugi...
Elsőnek:én is sok mindent elterveztem gyerekvállalás előtt és nagyon sok esetben nem úgy történnek a dolgok, mint ahogy azt szeretnénk:)
2011. jan. 6. 20:18
6/6 anonim válasza:
Adj neki gyümölcs teát, de ne filterest, hanem Teaházban vegyél, valódi gyümölcsből. Az talán nem színezi annyira és cukorból is kevesebb kell bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!