MC'Donaldsba jártok néha a gyerekkel enni? Milyen gyakran, és mit eszik akkor?
Mi változó, hogy milyen sűrűn megyünk. Van hogy 3 hónap is kimarad akár. Ha megyünk, külön menüt nem kap, a mi sültkrumplinkból eszik valamennyit, és a colankból egy kicsit. Vagy ha apa eszik fagyit azt is megkóstolja.
A hambi nem jön be neki, max a zsemle részből "üresen" egy kicsi.
2éves a fiam.

Havonta járunk egyszer ritkán kétszer.
Krumpli a kedvenc. Innivalót viszünk neki mert a kola...
Ő is kóstol fishmac-emből meg a hamburgerből.
Fagyit csak nyáron veszünk - példamutatás-

Engem soha nem tiltottak a szüleim a Mc'Donaldstól (csak a szénsavas dolgoktól ovis koromig), de nem járogattunk oda. Mai napig nem is szeretem az ilyen jellegű ételek ízét. Ha baráti társaságban nagy ritkán belekóstolok, érzem, hogy nem jó a szervezetemnek, valahogy olyan kellemetlen utána...Én soha nem adnék a gyermekemnek ilyesmit.(már ha volna) Minek roncsoljam a szervezetét? (főleg a káros hatások tudatában...) Egészen meglepődtem, hogy hányan járnak ilyen gyakran oda. (Ja, lehet lepontozni, akiknek nem tetszik az álláspontom.) Kérdezőnek: Szóval én a helyedben más finomságokkal kényeztetném a csemetémet. Remélem nem voltam kioktató.
16/l

2. vagyok.
Ha dolgom van a városban és egész délutánra megyünk - viszem magammal a kislányomat is - akkor barátságosabb oda beülni vele mint egy fehérabroszos helyre.
Általában ebben merül ki az egy alkalom havonta. Néha megyünk apával együtt is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!