Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » MC'Donaldsba jártok néha a...

MC'Donaldsba jártok néha a gyerekkel enni? Milyen gyakran, és mit eszik akkor?

Figyelt kérdés

Mi változó, hogy milyen sűrűn megyünk. Van hogy 3 hónap is kimarad akár. Ha megyünk, külön menüt nem kap, a mi sültkrumplinkból eszik valamennyit, és a colankból egy kicsit. Vagy ha apa eszik fagyit azt is megkóstolja.

A hambi nem jön be neki, max a zsemle részből "üresen" egy kicsi.

2éves a fiam.

2011. jan. 5. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajtburgert eszik kb 3 éves kora óta kb. évente 3 alkalommal. A sültkrumplit hanyagold, az nagyon sós.
2011. jan. 5. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Havonta járunk egyszer ritkán kétszer.

Krumpli a kedvenc. Innivalót viszünk neki mert a kola...

Ő is kóstol fishmac-emből meg a hamburgerből.

Fagyit csak nyáron veszünk - példamutatás-

2011. jan. 5. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb 3-4 havonta.Sültkrumpliy eszik olyankor.
2011. jan. 5. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem soha nem tiltottak a szüleim a Mc'Donaldstól (csak a szénsavas dolgoktól ovis koromig), de nem járogattunk oda. Mai napig nem is szeretem az ilyen jellegű ételek ízét. Ha baráti társaságban nagy ritkán belekóstolok, érzem, hogy nem jó a szervezetemnek, valahogy olyan kellemetlen utána...Én soha nem adnék a gyermekemnek ilyesmit.(már ha volna) Minek roncsoljam a szervezetét? (főleg a káros hatások tudatában...) Egészen meglepődtem, hogy hányan járnak ilyen gyakran oda. (Ja, lehet lepontozni, akiknek nem tetszik az álláspontom.) Kérdezőnek: Szóval én a helyedben más finomságokkal kényeztetném a csemetémet. Remélem nem voltam kioktató.

16/l

2011. jan. 5. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha dolgom van a városban és egész délutánra megyünk - viszem magammal a kislányomat is - akkor barátságosabb oda beülni vele mint egy fehérabroszos helyre.

Általában ebben merül ki az egy alkalom havonta. Néha megyünk apával együtt is.

2011. jan. 5. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Havi 3-4 x megyünk, kap egy sajtburgert, kisburgonyát, a teámból iszik. Szokott kapni fagyit is. 1,5 éves, imádja!
2011. jan. 5. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mc Donald's mellett lakunk, de kb. 2-szer voltunk benn eddig a kisfiammal, és a férjemmel (kisfiam 1,5 éves). Fagyit kapott és sültkrumplit. Másik Mekiben is voltunk már veele, kb. 2x, először a sajtburgert kiköpte, aztán már ízlett neki. Szóval ritkán járunk. Nem akarom, h rászokjon. Kólát sose adnék neki, meg Fantát se, szóval semmi mű italt (persze hambit adtam...pedig az is mű. Jajj.)
2011. jan. 5. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
NEM!Ellenes vagyok,inkább palacsintavár,cukrászda,étterem hívei vagyunk a férjemmel.Én nem tartom ezt élménynek,tehát eszünkbe sem jutott vinni,de ha majd ő szeretné biztos elvisszük(ne legyen tiltott gyümölcs effektus) :)
2011. jan. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!