Mikor vettétek el a kiságyat a kicsitől?
Figyelt kérdés
A lányom 20 hónapos lesz mire jön a kis tesó.Érdemes egy új ágyat venni neki vagy ruházzunk be egy másik kiságyra?2011. jan. 3. 18:11
1/7 anonim válasza:
Már a kérdés sem jó. Nem elvesszük tőle a kiságyat....
Akkor már bőven vehetsz neki rendes ágyat, akár egy gyerekágyat, akár egy rendes felnőtt ágyat leesésgátlóval.
Lányom 15 hósan kérte át magát azóta 90*120-as ágyban alszik
2/7 anonim válasza:
Másfél éves a kisfiam,és már pár hónapja tervezzük,hogy kap gyerekágyat. Annyi az akadálya,hogy nem volt még időnk megvenni! Neki sokkal jobb lesz az ágy,így is ki be mászkál a kiságyba! Éjjel nem jön ki,szóval ettől nem tartok,hogy éjjelente kimászik majd!
3/7 anonim válasza:
A lányomnak 20 hós kora óta van gyerekágya. Szerintem ne vegyetek még egy kiságyat.
4/7 anonim válasza:
Másfél évesen kimászott belőle.Akkor:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. jan. 4. 11:26
6/7 anonim válasza:
Szerintem inkább vegyetek neki gyerekágyat, a kiságy meg jó lesz a kistesónak. Nem írtad, most mennyi idős, de a helyedben én már hamarabb elkezdeném az átszoktatást, hogy legyen ideje megszokni az ő új, saját ágyát, mert ő már nagylány, nehogy sérelmezze, hogy a kistesó alszik az ő kiságyában. Nálunk is 20 hónap lett volna köztük, egyből ezen gondolkodtam én is, de sajna még ráérünk, mert a tesó úgy döntött, mégsem akar jönni, csak később....
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
A lányom most 17 hónapos és úgy alszik,hogy a rácsokhoz "paszírozza" magát,ezért vannak kétségeim,hogy kiságy maradjon,vagy már "nagylány" ágyat kapjon
2011. jan. 4. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!