Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyugtalanul alszik 20 hónapos...

Nyugtalanul alszik 20 hónapos kisfiam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most 20 hónapos a kisfiam, egészen 18 hónapos koráig egyedül aludt el, soha nem volt semmi probléma.Atán egyszercsak nem lehetet egyedül hagyni mert nagyon sírt.

Így aztán mindíg ott maradtunk vele, míg el nem alszik, de mostmár nála kell aludnom, mert éjszaka többször felsír, én szólok, hogy itt van anya stb.., és akkor alszik tovább. Olyan nyugtalanul alszik. És ezt éjszaka vagy 15-ször megcsinálja, én sem tudok pihenni, és reggel mikor felkel már 1 óra múlva szól hogy álmos és aludni akar.Gondolom éjszaka nem piheni ki magát.

Arra gondoltam, hogy ez most szeparációs szorongás, vagy jön a foga (mert most a rágók jönnének).

Szerintetek ha adok neki vibrucol kúpot az segít neki nyugodtan aludni éjszaka?

Mit javasoltok???

2011. jan. 3. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a kúp segít is egyszer-kétszer, azért ez nem megoldás. Egyik ismerősöm "panadolozta" a gyereket, mert úgy aludt. Ez szerintem túlzás. Ha nincs valamiért fájdalma, én biztos nem adnék neki gyógyszert.

Lehet, hogy szorong vagy csak egyszerűen hiányzol neki. Éjszakai fénye van?

Vagy esetleg próbáljátok ki, hogy a te kispárnádat (amin érezheti az illatod) odateszed az ágyába, hogy azzal aludjon, van akinél ez már bevált.

2011. jan. 3. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez van, mi is probáltunk Viburkolt, panadolt, de hosszu távon nem megoldás. Aztán vettünk kislámpát, akkor meg felállt és ki akart jönni. Az ágya mellettem van, fél éjszaka bent van a kezem a kiságyban. Főleg éjfél-1 után kezdi az ébresztgetést. És közben még kiabál is, hogy nem-nem. Már orvoshoz is vittük, azt mondta egészséges, majd kinövi. De nekünk alig volt eddig végigaludt éjszakánk.
2011. jan. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!