3 napja nyugtalanul alszik a babóm fel-fel sír kb fél oránként nem éhes nem szomjas mitől lehet? 6 hónapos
Nálunk ugyan ez a helyzet és már egy hete tart. Ma már a felső ínyét is nagyon piszkálta. Az alsó 2 foga egy hónapja kijött, most a felsők következnének. Mi is arra gondolunk, hogy a fogáról és várjuk, hogy mikor lesz vége. Mert óránként kelni nagyon fárasztó. De napközben meg remekül el van. 6 hónapos kislány.
Kitartást kívánok! Ja, és reméljük, hogy tényleg "csak" ennyi a baj.
1. vagyok. Bizony bizony, jöhetnek már a felsők is!!! :)
Amúgy nálunk konkrétan a fogakkal addig "szenvedtünk", mig az első 16 ki nem bújt (a 4 utolsó a szemfogak voltak, az is elég gáz volt)... utána mintha elvágták volna, semmi baja azóta a lányomnak. (Most 21 hónapos).
A kolléganőmék viszont észre sem vették, mikor jöttek a lányuk fogai.. az is lehet, h nálatok is pld. csak az első négy lesz ilyen nehéz, a többit észre sem veszitek... Kitartás, tényleg nem annyira hosszú ez az időszak... (csak Neked most... de elmúlik ez is) :)
Tegnapi 22:41-es vagyok.
Nekünk a hasa fájt szegénykémnek, azért ébredt és sírdogált.
Tegnap újra adtam neki gripe watert, és most éjjel már nem is ébredt meg.
(Lecsót ettünk és sikerült belehagymáznom rendesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!