Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós kisfiam óránként felkel...

4 hós kisfiam óránként felkel éjjel! Nyugtalanul alszik! Mit tehetnék, hogy többet aludjon?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen alvó volt, vagy csak most kezdte el?

Kisfiamnál is volt egy ilyen ugrásfejlődéses nem alvásos időszak, egy hét után eléggé elfáradtam, és kipróbáltam a Sedatif PC homeopátiás bogyót. Kb. 3 hétig adtam neki, azóta ismét alszik (fogzás miatt azért egy-két alkalommal mennem kell hozzá, de még mindig jobb, mint fél óránként, ahogy korábban volt..) B.

2010. ápr. 8. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet. Fogzás pl. Nálunk azért kelt fel, mert egyszerűen fázott. Viccesen hangzik, de 2 hónap alatt jöttem rá, hogy állandóan kitakaródzik, és ébredéssel jelzi, hogy valami nem oké. Azóta hálózsákban alszik egész éjjel. A homeós bogyó jó lehet, de körültekintően kell használni, csakis indokolt esetben. (homeós , de mégis "mű" dolog)
2010. ápr. 8. 12:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Hajnal 1-kor szopizik utána óránként felébred!Egy időbe csak fél 5 körül kelt fel!Nem értem miért!Jön a foga??
2010. ápr. 8. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogzás is lehet, meg fejlődési ugrás is. Fogzára nagyon jó a camomilla15ch, különösen akkor, ha éjjel sokszor ébred.
2010. ápr. 8. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Hálózsák, és Viburcol kúp kúra. Nálunk ez jött be.
2010. ápr. 8. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Hát én csak azt tudom neked mondani hogy a lányomnál is ekkor kezdődött, most 12 hónapos és most kezdte nemrég átaludni az éjszakát! Egyszerűen nem jöttem rá hogy miért kel éjjel többször is, néha úgy vettem észre hogy megszokásból. Aztán egyszer csak elhagyta.
2010. ápr. 8. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a foga, akkor nálunk dentinox. Ha nem a foga, és estétől hajnali 1-ig bírja, utána viszont többször ébred, akkor nem lakik jól.

Nekünk is volt ilyen, és amióta 6-7 között vacsi, 1/2 8-kor tápszer, így reggel 6-7 között ébred

2010. ápr. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!