Tuti 0.5-öt kell levonni?
Figyelt kérdés
A kisfiamnak kb.3 hete volt egy vírusfertőzése, és azóta is 37.5 a hője popsiban. A doki nem nagyon törődik ezzel. Ha fél fokot kell levonni, akkor igaz, hogy csak 37 fok, de az sem normális szerintem. Szerintetek?2011. jan. 2. 18:57
1/3 anonim 

válasza:

Hát nálunk a kislányunknak kb. három hétig volt ilyen a höje egy nagy virusfertőzés után.
Szerintem még küzd a virus ellen de nem megy fel a höje lázig.
Én nem adtam neki semmit csak figyeltem nehogy feljebb menjen 38-nál és lázas legyen.
2/3 anonim 

válasza:

Tuti. A normális tartomány 35,5 és 37,4 között váltakozik, így a 37 tökéletesen rendben van.
3/3 anonim 

válasza:

A 37 teljesen normális. Főleg ha délután, este méred. De még délelőtti mérésnél is jó, hisz vannak olyan emberkék, akiknek eleve magasabb az alaphője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!