Hogy lehet leszoktatni a szopizásrol egy 2,5 éves gyereket trauma nélkül?
Csak teljes elszántsággal. Ebben a korban már nem könnyű őket leszerelni, tehát ha ő maga nem akarja még abbahagyni, akkor az embernek "fel kell kötnie a nadrágot", hogy boldoguljon a leszoktatással. A szomszédunk úgy szoktatta le - éppen 2,5 évesen - hogy bekente a mellét körömrágás elleni folyadékkal (patikai készítmény, keserű), de még így is kegyetlen 2 hetük volt.
Az én kisfiam 2 év 9 hónapos, de meg sem próbálom leszoktatni, mert egyszerűen lehetetlen. Annyira függő, hogy teljesen kivetkőzik magából, ha nem kapja meg az "adagját", szerintem beteg is lenne, ha most elkezdeném leszoktatni. Pedig napközben "nagy" bölcsis, ha hazajön, pedig "pici babaként" igényli a szoptatást.
2,5 eves???????
En megertem, hogy az anyatej egeszseges, de azert elkerekedett a szemem.
Minden esetre legy kovetkezetes, nincs es kesz. Adj neki esetleg vm mast, kakaot, az is finom, lehet jobban fogja szeretni, mint a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!