Nevelési elv-beli különbségek családon belül, ti mit tennétek?
nézd attól függ a párod egyáltalán akarja e , hogy neveld az ő gyerekét. Mert ha igen, akkor lehetne közös nevelési elvetek valóban.
De mondjuk én nem engedném a páromnak, aki nem a gyerekeim apja, hogy ő nevelje az én gyerekeimet és egyáltalán beleszóljon hogyan neveljem.
És amióta gyerekem van, teljesen más szemmel látom a gyereknevelést és a gyereket. És tisztában vagyok vele, hogy bármennyire szeretek egy idegen gyereket és töltök vele sok időt, az nem ugyanaz. Úgyhogy már csak ezért sem engedném. Nevelje mindenki a sajátját.
Én ebben sem hiszek, hogy egy család vagyunk. Hiszen ha az első feleségét, akitől a gyerek van elhagyta, téged is elhagyhat bármikor. Már ezért is feleslegesnek tartom ezt az egy család vagyunk dolgot. Téged tartson tiszteletben a gyerek, ahogy egy idegennel tenné és kész. A többi az apa és az anya dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!