Boldog Új Évet kívánok! Kesztyűkérdésem?
Figyelt kérdés
Kislányom 2.5 éves és az egész városban nem találok neki orkánkesztyűt,csak 5 ujjasat.Nem lenne valakinek eladó,jó áron?Állítólag nem is lesz idén sehol,de így nem tudom kivinni hógolyózni,a ruhakesztyű átázik.Köszönöm!2011. jan. 1. 12:46
1/6 kisnita 

válasza:

Teszveszen nem találtál?
Mi kaptunk egyet ajándékba, de az én fiamra még hatalmas (16 hónapos)
Ha érdekel küldhetek képet.
2/6 anonim 

válasza:

szia!
Tegnap néztem a decathlon oldalán,még volt nekik
3/6 anonim 

válasza:

Én mèg a kinaikban is láttam kétujjas orkánkesztyüt, valamint tuti, hogy a brendon honlapján is van, onnan is rendelhetsz.
5/6 anonim 

válasza:

Búék viszont,Én a C&A-ban vettem karácsony elött.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.Kínaikban,turikban ,tesz-veszen,vaterán,zsibvásáron néztem,még a karácsonyi vásárban is.Mindenhol azt mondták,sokan keresik,de nincs.Sajnálják.Valami kamiont lekapcsoltak a határon,azért nincs sehol.A Brendon marha drága nekem,de megnézem a honlapon.A c&a-ban sem volt.Az első válaszolónak üzenem,megnézem a képet szívesen.Az,hogy itt írok,már tényleg az utolsó lépés.Először felkutattam mindent.Elkeserítő.Az egyik overáljához van,de olyan kicsi,hogy tenyérközépig ér.
2011. jan. 1. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!