Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Székrekedésre mit ajánlotok 2...

Székrekedésre mit ajánlotok 2 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Amióta bilibe pisil, nincs pelus, és nem akarja sehova nyomni a kakit, ami annyira megkeményszik 2-3 nap után hogy sírva kakil. Próbáltam ráadni a pelust hátha belekakil, de nem nyert. Szilva lekvárt nem eszi meg, nem szereti a joghurtot, sokat iszik. Lazítanám a székleteét csak nem tudom mivel. Van valami szer rá. Nagyon válogatos nem eszik meg mindent, a gyümi levet se szereti, csak vizet iszik, meg tejet. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, úgy sajnűlom szegényt. Végül mindig a kúphoz folyamodunk, de azt se szereti. Tudtok segíteni?
2010. dec. 31. 21:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mi mindent kiprobaltunk 2 eves kislanyomnak aki kb 1 eve vissza tartja a dolgot (popsi az egnek, labak keresztve) 3x kellet beontes is....laevolac, gutalax (ettol lehet kis hasfajas) olajok, gyumolcsok, lekvar, stb. stb. es csak a macrogola por 4000-as tipus segitett! nagyon jo!! 4mg kell 100-150ml viz/alapulebe naponta, csak receptre kaphato, nem szivodik fel, sima szeklet lagyito. 3-6 honapig ajanlat.
2011. szept. 6. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!