Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Székrekedésre mit ajánlotok 2...

Székrekedésre mit ajánlotok 2 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
Amióta bilibe pisil, nincs pelus, és nem akarja sehova nyomni a kakit, ami annyira megkeményszik 2-3 nap után hogy sírva kakil. Próbáltam ráadni a pelust hátha belekakil, de nem nyert. Szilva lekvárt nem eszi meg, nem szereti a joghurtot, sokat iszik. Lazítanám a székleteét csak nem tudom mivel. Van valami szer rá. Nagyon válogatos nem eszik meg mindent, a gyümi levet se szereti, csak vizet iszik, meg tejet. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, úgy sajnűlom szegényt. Végül mindig a kúphoz folyamodunk, de azt se szereti. Tudtok segíteni?
2010. dec. 31. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
normaflore.nálunk székrekedésre, hasmenésre, minden ilyen problémára bevált.
2010. dec. 31. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
esetleg kamillatea? Nekem a védőnő azt ajánlotta, igaz, hogy pici babához.
2010. dec. 31. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Baracklé, kamilla tea,szilva lekvár, laevolac szirup.

Főzelékeket adj neki enni ami könnyen kijön nem fog

2010. dec. 31. 21:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2010. dec. 31. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én laevolac szirupot adok neki ilyenkor,és aszalt szilvát,de ő megissza a gyümölcslevet igy sárgabarack levet szoktam adni neki.
2011. jan. 1. 08:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Glicerines kúp még esetleg. Nálunk bevált, bár sokat nem könnyít, de legalább kihozza.
2011. jan. 1. 08:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Laveolac szirupot adok inkább, nem kúpozom. A fiam túl sokféle dolgot nem eszik/iszik meg, de a magokat szereti. A tökmag, napraforgómag, egyéb olajos magvak könnyitenek a dolgon. Pogiról, kenyérről eszi le, vagy simán kistálba kiteszem, ő meg délután elropogtatja:)2 éves
2011. jan. 1. 14:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek! Ezek közül csak a magokat eszi meg. Remélem az segít!
2011. jan. 1. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg nem issza meg külön a kamillateát,akkor vegyél neki 100%-os gyümölcslevet,és amikor nem látja,fele-fele arányban hígítsd fel neki teával.

Rengeteg "hashajtó" hatású gyümölcs létezik,az én 4 évesemnek 1,5 éve(tehát 2,5 évesen) már ajánlotta az orvos a fügét is,pl.

...és használt :)

2011. jan. 2. 10:46
 10/11 anonim válasza:
Lassan 4 éves lányomnak is voltak hasonló problémái.Nekünk a Sulfur C 12 nevű homeopátiás szer segített.Naponta 2x5 golyócska és kb.1 hét után kezdett hatni.Azóta szerencsére rendbe jött.
2011. jan. 27. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!