Ha 2 éves kisgyerek pénzt lenyel, milyen tünetei
lennének, észrevenném e?
Figyelt kérdés
Beszélni még nem beszél,de mutatta h pénz,aztán a szájára mutatott,kérdeztem-lenyelted? bólogatott,aztán meg azt mondta h nem....Itthon voltunk,a földön sztem nem lehetett,el vannak téve az ilyen dolgok,de ha mégis lenyelt volna mondjuk 5 ft-ost,akkor köhögött volna,stb?
2010. dec. 29. 23:33
1/7 anonim válasza:
Nem vennéd észre. :) Nekem a nagyobbik lenyelt egyszer 2 Ft-ot, kijött a kakijával. Nem vettem észre, mikor történhetett...
A kisebbikem most két éves, ő ugyan folyékonyan beszél, de minden második szava a nem! :) Előttem eszi a túró rudit, rákérdeztem, megetted? Válasz: Nem. (közben bólogat) :) Szóval a nem-et ne vedd komolyan. De ha lenyelte is, biztos nem lesz semmi baja, ki fog jönni :)
2010. dec. 29. 23:40
2/7 Vilcsianyuja válasza:
Egy vicc jutott eszembe, és bátorkodom leírni, talán sikerül egy kicsit oldani vele az aggodalmaidat. Amikor a gyermekünk először lenyel egy pénzérmét, rohanunk vele az orvoshoz. Mikor másodszor lenyel egy érmét, megvárjuk, míg "visszaadja", harmadszor legyintünk, hogy majd levonjuk a zsebpénzéből :)
Remélem, nem tartod ízetlennek, tényleg az volt a szándékom, hogy könnyítsek egy kicsit a lelkeden.
Amúgy szerintem nem hinném, hogy bármi baja eshetne a gyerkőcnek, de lehet, hogy nyugodtabb leszel, ha felhívod holnap a gyerekdokidat.
2010. dec. 29. 23:56
3/7 anonim válasza:
Egy ismerosunk kisfia egy apro katona fegyveret dugta bele az orraba. 8 ev mulva megmutottek a kisfiut, mert sokat volt taknyos, es nem talaltak a kivalto okot, csak annyit lattak, hogy a nyalkahartyaja meg volt vastagodva. Nagyot mulattak az orvosok a kis fem fegyveren, mert meg csak be sem rozsasodott es az orfolyason kivul nem is okozott mas gondot.
2010. dec. 30. 01:27
4/7 anonim válasza:
Anyósom mesélte, hogy a férjem ennyi idősen egy kitűzőt (!!!!!) nyelt le. Még jó, hogy bekapcsolt állapotban (szóval, hogy a tű része be volt akasztva, vagy hogy is mondjam) Szóval, bárkivel történhetnek ilyen "balesetek", szerintem ha lenyelte, hamarosan "kiadja" :)
2010. dec. 30. 09:08
5/7 A kérdező kommentje:
köszi,biztos ami biztos elviszem most orvoshoz,mert eléggé idegesít a dolog:(majd írok
2010. dec. 30. 11:03
6/7 anonim válasza:
Szia
röntgen kimutatja.
Voltatok orvosnál?
Mit mondott?
Üdv
2010. dec. 30. 14:46
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok,voltunk,igen,megröntgenezték,nem nyelt le pénzt:) Esélye amúgy tényleg nem sok volt,mert nem hagyom szét,el van téve magasra,de azért motoszkált bennem h csak azt mondta h pénz,hamm....Deígy a biztos h megnézték:)BUÉK mindenkinek! és köszönöm h írtatok,aranyosak vagytok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!