Mindenki itat rendszeresen minden nap tejet gyermekével?
A lányom 22 hós, tejet direktbe még nem kapott. Mildibé HA2-es tápszert nyom, elég durván, napi 2x3 decit minimum.
Tejterméket nem eszi, heti fél túró rudit, a másik fele szőnyegbe taposódik, kefir, joghurt nem érdekli, csoki,kakaó hidegen hagyja, túrógombócot megevett már 1 egész darabot 1 év alatt... mondjuk én laktóz intoleráns vagyok, nálunk a tejtermék max hashajtónak van alkalmazva :D
doki néni pedzegette, adjak neki danoninot, krémtúrót, de aztán annyiban maradtunk, hogy a gyerek húsevő, bőven elég fehérjét kap, elég az neki...
15:55 vagyok.A gyerekem a normál tejtermékre hasmenéssel reagál, ami nem nagy csoda, én is laktóz intoleráns vagyok.
Az én életemből a tejtermékek abszolút nem hiányoznak, nem hinném hogy a gyerekem visszamarad a fejlődésben, ha nem tömöm hormonkezelt tehéntejjel, cukrozott babajoghurtokkal, kakaóval, csokival... Amúgy a csokit se eszi meg, legfeljebb szétkeni a szőnyegen... rövidesen váltani fogunk, ha fogok neki tejet adni, az is 2 éves kora után lesz és szigorúan laktózmentes tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!