Közvélemény kutatás! Melyik a szebb név?
Figyelt kérdés
Jó, lehet, hülyeség egy ilyen oldalon megkérdezni az ilyet, de ti mit gondoltok, eközül a három név közül melyik a legszebb? (mi nem tudunk dönteni)
Csak a véleményeitek érdekelnek!
Korina
Daniella
Alexa
2010. dec. 24. 21:01
23/46 anonim válasza:
Szerintem a Daniella a legnőiesebb, az Alexa nagyon nem tetszik, bár ha belegondolok, van egy ismerősöm, akit így hívnak és egy szép lány, de mégis először az Alex jutott eszembe, mint kutyanév. A Korina tetszik, de becézve, Koriként nagyon nem. És akkor a Korina az egy n-nel van írva, tehát röviden is kell ejteni, ugye? Mert külföldön Corinna - ként ismerem, hosszan ejtve. Nekem úgy tetszene a legjobban.
25/46 A kérdező kommentje:
Magyarországon igen, csak 1 n-el írják. De ezt leszámítva mindenütt C-vel és 2 n-el.
A Daniellát hogy lehetne becézni?
És a Korinát a Korin kívül?
2010. dec. 26. 06:13
26/46 anonim válasza:
Nekem az Alexa tetszik a legjobb, de a Korina sokkal jobban összepasszol a Sándorral. :) A Daniella nekem nagyon nem tetszik. Én fiúsnak találom.
27/46 anonim válasza:
Hat a harom kuzul mar inkabb nekem is jobban tetszik a Korina. Meg az Alexa is de a Daniella valahogy nem jon be.
29/46 anonim válasza:
Daniella becézése: Dani (ami kicsit vicces) vagy Ella
30/46 anonim válasza:
vagy Dana. Nekem ez a kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!