Közvélemény kutatás! Melyik a szebb név?
Jó, lehet, hülyeség egy ilyen oldalon megkérdezni az ilyet, de ti mit gondoltok, eközül a három név közül melyik a legszebb? (mi nem tudunk dönteni)
Csak a véleményeitek érdekelnek!
Korina
Daniella
Alexa
Korina:)
mivel én Alexandra vagyok így az Alexa név nálam nem annyira nyerő de jobban szeretem minta sajátomat azért. :)
nekem tetszik a Daniella de ha lehet választani akkor Korina. :)
Daniella
Korina
Alexa
A Daniella az egyik kedvenc nevem (a Dana miatt). Az Alexa pedig szerintem borzalmas. Korina elmegy, de nem jön be túlzottan...
A Korina az olasz változatában dallamosabb ( Corinna), mert nem az első szótagra teszi a hangsúlyt, hanem a másodikra.
Az Alexa nem tetszik amiatt, hogy fél éven belül Szandika lesz belőle.
A DAniella megint csak tetszik,szép dallamos, és a becézése sem gáz.
A vezetéknév Sándor.
Amúgy azért ezeket a neveket választottuk, mert a feleségem görög, és ha megyünk Görögországba, ott is olyannak kell lennie, hogy ne lógjon ki annyira az átlagból.
Úgy látszik eddig a Korinára jött a legtöbb szavazat.
Görögországban a Korina név i betűjét úgyis "ü"-vel mondják (ott így lehet anyakönyvezni: Corünna)
Ez magyarban elég furán hangzik, de úgyis Korninának (Korinak) hívnánk még Görögországban is.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!