Most már teljesen kész vagyunk a hisztitől. Mikor lesz vége?
Türelem, türelem, türelem, kitartás, kitartás!!
Jól csinálod nincs itt semmi baj, ez a korszak a túlélésre játszik a szülőknél. Az én lányom egyik napról a másikra kezdte el. Szó szerint. Még van egy kis utózöngéje de jól kezelhető már. Fél évig tartott. Volt hogy nagy pocakkal cipeltem haza a hónom alatt, meg nálunk is minden lejátszott. z van. Elmulik hidd el csak addig rossz. Az hogy soha többé nem lesz gyereketek azt meg nem szabad megfogadni:-)) Volt hogy én is mondtam ilyet és látod mindjárt megszületik a második baba:-))
Ha nagyon kivagy gondolj arra nem Te vagy az egyedüli!
a szakirodalomban benne van, hogy 3 éves koráig tart általában a dackorszak.
Megfigyeltem magunkon, hogyha mi is kiborulunk, akkor a gyerek jóval hisztériásabb, mint amikor nyugodtan kezeljük a dolgot.
Akkor legtöbbször csak a nyafogásig jut el a dolog.
Próbáljatok higgadtak maradni, mert a gyerek érzi a feszültségeteket.
Köszi a biztató szavakat. Nagyon nem is vártam mást, de ez is segít kicsit. :)
Én tudom, hogy nem vagyok hibás, szerintem más eddig se bírná cérnával, mint én. De így is gyakran elszakad. Baromira várom már, hogy túl legyünk ezen. Az a baj, hogy nekünk az első év is túlélés volt, nagyon sokat sírt a pici. Vagyis mi már két éve folyamatosan túlélünk. :S
Bárcsak lenne erre egy megoldás. Már tényleg kész vagyunk, hogy folyton csak várjuk, hátha jövőre jobb lesz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!