Nem megyünk sétálni minden nap, ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs hová, így nem járunk. Főút mellett lakunk, se játszótér, se park, se semmi nincs itt hipermarketeken kívül olyan 2km-es körzetben. Ez egy 4 emeletes téglaépület, így erkélyünk van, és egy icipici belső udvar, és ennyi. Persze megyünk postára, vásárolni, ide-oda ügyeket intézni, azt legalább gyalog, mert kocsink nincs, és kb ennyi. Néha havonta 1-2x elviszik 1-2 napra a nagyszülők a gyermeket a tanyára, ahol kiugrálja magát, de ezenfelül máshol nem nagyon tudja hol. 2 éves múlt. Jó, tudom, ez édes kevés neki, de a környék nem épp gyermekbarát. Más is van így?2010. dec. 18. 18:09
1/7 anonim 

válasza:

Mi legalább a házat 2x körbesétáljuk naponta, mert unalmas egész nap bent, na meg jobban is alszik ha fél órát kintvagyunk
2/7 anonim 

válasza:

Én se megyek ki mindennap. Ma kimentünk megnézni a hóeseést de meg is bántam mert szegény a sok ruhában csak csetlelett botlott meg folyamatosan azt kiabálta, hogy anya, anya. Nem nekünk való ez az idő. :o
3/7 anonim 

válasza:

Nekünk muszáj levegőzni. ha mást nem is, de az udvarra vidd ki játszani agy fél órát szerintem. hóembert építeni, vagy labdázni.
4/7 anonim 

válasza:

Ha nem akar, akkor is kiviszem napi fél órát. Szerintem fontos.
5/7 anonim 

válasza:

Igen. Ő is és én is megőrülünk a négy fal között. Most hogy esik a hó és "csak" szánkózunk, illetve előtte, hogy hideg volt, s csak keveset voltunk lent, így is kevés neki ez a mozgás. A lakásban legfeljebb "elkapom"-ot játszunk (kergetem), de így is mintha a kisördög bújna néha bele. A bútoron, falon vezeti le a feles energiáját.
6/7 A kérdező kommentje:
Az én lányom nagyon jó, alig rosszalkodik, nagyon okos kiscsajszi. Ha van levegőn, ha nem, akkor is ugyanúgy alszik..jó, akkor majd elköltözünk..:S
2010. dec. 18. 23:36
7/7 anonim 

válasza:

Mi se megyünk ki mindennap, főútvonal mellett lakunk, lakótelepen... a ház előtti játszótér mocskos, rengeteg nagyobb gyerek van ott, oda nem szívesen megyünk... a játszóház jó szokott lenni, ha nem bír magával, havonta 1-2x meg bírjuk engedni, meg mi is célirányosan megyünk közértbe, postára... a lakást szellőztetem, nem tudok én se mit csinálni, ne bánkódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!