Én vagyok az egyetlen aki nem visz nassolni valót a babának, ha sétálni vagy játszótérre megyünk?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, semmi gondom nincs azzal, ha valaki visz, csak kíváncsi vagyok.2010. okt. 14. 13:41
1/9 anonim válasza:
Ha elötte ebédeltünk én se viszek.
2/9 anonim válasza:
Szia! Én sem szoktam külön vinni neki rágcsálnivalót. De ha éppen tízórai, uzsonnaidőben sétálunk vagy játszóterezünk, akkor viszek, és ott eszi meg.
3/9 anonim válasza:
Én viszek neki kölesgolyót, de már csak "végszükség esetén" kapja meg. Ha már nagyon nem bírja kivárni az ebédet, vagy az uzsonnát.
4/9 anonim válasza:
Nálunk mindég van keksz,babapiskóta,vagy gyümi.Ha meglátja más gyereknél kapjon ö is.Pláne ha mege´hezik a szaladgálás közben.Nincsen azzal semmi gond szerintem.A lányom szereti,ha játszik közben lepihen eszik iszik kicsit és játszik tovább.
5/9 anonim válasza:
Én viszek magammal. Kölesgolyó, ropi, keksz ilyesmit. De csak akkor kap belőle, ha leül és nem szaladgál, meg nem közvetlen ebéd/vacsi előtt vagyunk.
6/9 anonim válasza:
nálunk mindig van több fajta is.ropi,gyümi,zizi,innivaló!ő mindig a játszin éhezik meg és tök ciki hogy elkezd kunyerálni másoktól!még így is csinálja hogy egy csomó minden van nálunk!persze neki sosem az kell!
7/9 anonim válasza:
Nem viszek,mert nem nagyon eszik normàlisan,ès ha ropizik,nem ebèdel vagy nem vacsizik.szòval èn ezèrt nem viszek . 2èves
8/9 anonim válasza:
Nem szoktam magammal vinni, csak ha tudom, hogy uzsonna időben is úton leszünk. Én se a kicsinél, se a nagynál, se nálunk felnőtteknél nem vagyok híve a nasinak.
9/9 anonim válasza:
En sem szoktam, vagyis sohasem vittem, de mar szinte muszaj.
Az en fiam eszik, ha latja, hogy mas is eszik, megkivanja, pedig egyebkent nem vagyunk nassolosok.
Epp ezert nem vittem soha jatszoterre ennivalot, ott jatszani kellene, homokozas, futkarozas, maszas kozben nem tetszik, ha etel van a szajaban. Es ugysem ulne le nyugiban enni.
De megis muszaj vinni, mert 10 gyerekbol 7nel van valami, a fiam eszreveszi es mastol kunyeral. Ha nem tudom elterelni a figyelmet, akkor visszakinalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!