Lehet-e alvó kisgyerek orrába orrcseppet cseppenteni?
"Lehet csak Én nem tenném akkor megzavarod az álmát és megriad szegényke."
lol, oszt akkor mivan?
"lol, oszt akkor mivan"
Kérd meg az egyik kedves rokonodat cseppentsen Neked az orrodba amikor alszol majd kérdezze meg ha felébredtél: LOL oszt mi van?
Szerintem nyugodtan cseppents. Egyszer kipróbálod, és ha felébred, akkor többször már nem.
A babák/kisgyerekek még máshogyan alszanak mint mi felnőttek. Ha a lányom elaludt, akkor át is lehet tenni egyik helyről a másikra, vagy levetkőztetem (pl. séta közben elalszik és beteszem az ágyába), meg sem ébred, ha én alszom, hozzám érni sem lehet, mer tutira felébredek rá...
Igen, szerintem is babafüggő, de lehet, hogy Kérdező gyereke is jó alvó, és hát ő akar cseppenteni. :o)
Szerintem a cseppentés kisebb "zaklatás", mint a babakocsiból kihurcolás/vetkőztetés/lefektetés, ezért gondoltam, hogy nem biztos hogy ez gondot jelent, bár én magam sem cseppentettem még egyik gyerekemnek sem alvás közben az orrába... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!