Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 22 hónapos fiam jó étvágyű...

22 hónapos fiam jó étvágyű gyerekből rosszevő lett. Ez természetes? Visszatér még a jó étvágya?

Figyelt kérdés
Eddig olyan egyszerű volt az étkezés: csak elétettem egy tál akármit, és ő jóízűen megette. De mostanság válogat (azaz csak csokit enne), és szerintem fele annyit eszik mint eddig. Nem gondolnám, hogy beteg, mviel egyébként jókedvű, játékos gyerek.
2010. dec. 16. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, pont most olvastam a napokban, hogy két éves kor körül jön el az az idő, amikor már minden jobban érdekli az evésnél és ilyenkor kezd válogatós is lenni. Nem tudlak mivel biztatni, nálunk is ez megy, most 2,5 éves a lányom, az egy éves öccse szó szerint többet eszik. Néha azt hiszem, a nagy levegőn él. Vannak napok, amikor a maga 11 kilójával gyümölcsnapot tart, és akkor aznap csak szőlőt vagy mandarnit, nyáron őszibarackot hajlandó enni.
2010. dec. 16. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én fiam is tart néha ilyen "tisztítókúrát" 1-1 hétig. Az is lehet, hogy jön a foga, és nem eszik szívesen, csak amit nagyon szeret.

Nálunk pár nap - egy hét után mindig helyreállt a rend.

Szerintem ne aggódj. Ha eddig jól evett, a szervezete tudja, mire van szüksége.

2010. dec. 16. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mintha már kezdene javulni a dolog, ma egész jól evett.
2010. dec. 17. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!