Újabb kérdés gyes alatt végezendő munkavállalásról?
Ha tartós beteg a kisfiam, két és fél éves, akkor is csak 30 órában lehet dolgozni?
Ha most elmegyek dolgozni, januártól, és le kell mondjam a gyest, ami nekem ugye a gyerek 10 éves koráig járna, akkor később visszamehetek gyesre?
Másik kérdés, a nagymama nem veheti fel utána a gyest, mivel ő is dolgozik, nagynéni felveheti?
Nem egy városban lakunk.
Akkor is csak 30 órában lehet dolgozni. VAGY otthon maradsz, VAGY dolgozol és akkor nem vagy a gyerekkel, nem jár a gyes. Igen, visszamehetsz bármikor gyesre a gyerek 10 éves koráig.
A nagynéni nem veheti fel, csak a nagyszülő. Egyébként ha a nagyszülő kapná, akkor a gyerek nem lehete 5 óránál többet bölcsiben, oviban... Ezt csak megjegyzem, sokan nem tudják...
Én úgy tudom, hogy ha nagyszülő van gyesen, akkor a gyerek egyáltalán nem lehet bölcsis.
Amúgy itt érdeklődj: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!