Bio kölesgolyótól hányás - mi lehet?
33 hónapos lányom rövid időn belül már másodjára hányt, úgy gondolom, a kölesgolyótól. Mindkét alkalommal "reggeli-tízóraira" kapta (későn keltünk), anyatej után. Rágcsálás után egyszer teát, másszor higított almalevet ivott csak, olyan 1 decit. Kb. 2 órával később jött neki vissza.
Megnéztem a csomagolást, hó végén jár majd csak le a szavatosság... Allergiánk nincs, bár mostanában a ketchuptól, majonéztől piros pöttyök jönnek ki a szája körül (de pl. az ecetes savanyúságokat bírja).
Tapasztalt valaki hasonlót?

Hát nem is tudom...Anyatej,almalé,tea...lehet,hogy ettől a kombinációtól keveredett fel a kislányod hasa!
A kölesgolyó önmagában még diétás is,javasolják diétázóknak is,mert könnyen emészthető,nem okoz problémát.
A kisfiam is régóta eszi,de nem volt még ilyen gondunk.
Köszi a választ.
Igen, én is gondoltam a keveredésre.. de máskor se szokott ez gondot okozni, kis zabagép a szentem. Olyan vasgyomrú, mint az apja. :) És nem rögtön egymás után ette/itta őket, hanem kis szünetekkel.
Mondjuk ma kapott bolti tejből kakaót is előtte.. De már ezt is próbáljuk egy ideje és eddig nem volt tőle baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!