Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek? Kezdek...

Mi a véleményetek? Kezdek aggódni!

Figyelt kérdés

Kislányom dec.6.-án volt 2 éves! Súlya 9.30kg

Magassága : 82cm!

Nagyon sokan a környezetemben azt mondják,hogy nagyon picike a lányom!

2010. dec. 13. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
nem nagy, de ezzel nem tudsz mit tenni. szerintem ezen ne aggódj.
2010. dec. 13. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Lányom novemberben volt két éves, 12 kg. és 91 cm.

De ehhez tudni kéne hogy a család mekkora nálunk. A szomszéd kislánya 10 nappal fiatalabb a lányomnál, és az egész család kicsi, majdnem egy fejjel kisebb a lányomnál. Nálunk a férjemnél mindenki magas. Így nem csoda, hogy ő relatív magas.

2010. dec. 13. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom lassan 10 hos de már vagy 2 hónapja h 8 kiló, és nem akar változni, pedig nagyon jól eszik, nekem is midig mondogatják h milyen kicsi, de téged ez ne zavarjon.Nem minden gyerek egyforma és nem szabad hasonlitgatni a máséhoz.Azonkivül a környezetemben ilyen korban már mindegyik babának van már legalább 2 foga, nekünk persze még az sincs, de én nem is aggodom, sőt büszke vagyok rá h olyan amilyen.
2010. dec. 13. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Vannak különbségek rendesen, mivel az én gyerekm 2 évesen 15 cm -rel magasabb és 5kg-mal több. De gondolj bele felnőtteknél is mekkora különbségek vannak! Ő nem egy nagy gyerek, de ez nem baj.
2010. dec. 13. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát elég picike.Ez alkati adottság is lehet.Nem tudsz mit tenni.Ha szépen fejlődik és kiegyensúlyozott akkor semmi baj nincsen.Meg hát elég nagy különbségek vannak a gyerekek között.Ő ilyen és kész.
2010. dec. 13. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Picike, de ha egészséges, semmi gond!!

A szomszéd kislány is nagyon kicsi, október közeépn volt két éves, és még csak 80 centi és alig 10 kg.

Amit ruhákat kinő, mindjárt ráadom 9 hós, 70 centis 9 kg-os lányomra.

2010. dec. 13. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam még valamivel kevesebb súlyú is;) 2 éves lesz karácsonykor. Engem is aggaszt, olyan picinek látom, de még nem volt beteg 2-nél többször. Elég sok mindent megeszik, csak nem nagy adagokat. Nekem nem mondogatják, hogy pici, csak tanácsadáson szembesültem vele, a védőnő szerint is az, én is tudom, de nem sovány, hanem arányos. Szerintem ne aggódjunk, majd megnőnek:)
2010. dec. 13. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem ne aggódj,majd behozza :)

kislányom most a 2éves státuszon 86cm és 9450gr volt.

Valamivel magasabb de súlyra ugyanott van :)

Kislányom 49cm-el született,akkor is picinyke volt :)

Kellemes ünnepeket :)

2010. dec. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!