Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves elmúlt a kisfiam. Mi a...

1 éves elmúlt a kisfiam. Mi a csudának jön még mindig havonta a védőnő?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet elküldeni úgy a fenébe, hogy ő várhassa az indulást? :D
2010. dec. 11. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát igazából el se tudom képzelni, gondolom nincs jobb dolga. A mi védőnőnkel pont az ellenkezője a baj. Szerintem kb. két éve lehetett nálunk utoljára, amikor a fiam két hónapos volt, most hogy várom a 3. babát, most jelezte, hogy akkor találkozunk legközelebb, ha a pici megszületik (most voltam 36 hetes).

Engem az idegesít, hogy az idősebb gyermekem kislány, sok kérdés felmerült azért az idő alatt, persze fel is lehetett volna hívni telefonon, de mindek strapálja magát az ember.. Igazából ez a második védőnőm, az elsőnek három gyermeke volt, ennek a másodiknak csak egy, de egyik se tudott egy kérdésemre se választ adni, csak azt mondták, hogy egyik gyereknél így, a másiknál úgy..

Szerintem beszéld meg vele, hogy majd jelentkezel, ha kérdésed van, mert már elég nagy a kicsi, hogy elboldogulj egyedül az áldásos segítsége nélkül :-)

2010. dec. 12. 12:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, ezt próbáltam, e-maileztem is vele a témában, mire azt írta, hogy a gyerekorvosi tanácsadás nem helyettesíti a védőnőit. Szerintem ez úgy hülyeség, ahogy van. És kértem azt is, hogy mielőtt jön látogatni, szóljon, erre meg azt írta, hogy ő nem szokott bejelentkezni, mert nem biztos, hogy amikor bejelentkezik tud jönni. Kérdem én: akkor máshová miért tud bejelentkezni? Pikkel ránk vagy mi van? :s
2010. dec. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!