Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves elmúlt a kisfiam. Mi a...

1 éves elmúlt a kisfiam. Mi a csudának jön még mindig havonta a védőnő?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet elküldeni úgy a fenébe, hogy ő várhassa az indulást? :D
2010. dec. 11. 14:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Túlságosan fontoskodó és már idegesítő, hogy annyira fontosnak tartja magát. Még az orvosnál is :P
2010. dec. 11. 14:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, de gondolom, gondoljátok: egészséges, vidám mozgékony kisfiúról van szó.
2010. dec. 11. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,hogy nem kell menjen.Mentek majd ti tanávcsadásra.Èn is feleslegesnek tartom....
2010. dec. 11. 14:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez a dolga. Te is elvégzed a munkádat. Ő is csak ezt csinálja. Nem tudom miért kell bántani...
2010. dec. 11. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy megy hozzátok és segít a tapasztalatával.Ne bántsd őt mert ez a dolga.Én örültem hogy jön,mert rengeteg jó tanácsot kaptam tőle.Az hogy lelkiismeretesen jár hozzátok csak előnyötökre lehet.
2010. dec. 11. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Az enyém egyszer jött, amikor hazahoztuk a lányunk a kórházból.Szerintem meg ez nem normális, hogy sose jön..
2010. dec. 11. 15:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Havonta egyszer talán kibírható.

Egyébként meg mond meg neki, ti is be tudtok menni alkalmanként tanácsadásra, mert gondolod, hogy nagyon elfoglalt, és biztos vannak pici babák a körzetében, akiknél jobban elkel a látogatás.

Aztán időnként bemenetek hozzá.

2010. dec. 11. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Hozzánk is jön, pedig mi havonta megyünk hozzá, mert a babaklubbot ő szervezte.

Jöjjön ha akar, újat nem mond, de itt van 5-10 percet, ki lehet bírni. Úgyis jön a környező kisebb babákhoz, benéz a lányomhoz is:)

2010. dec. 11. 15:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen irásban lemondasz a szolgáltatásról és nem jön többé.

Ennyi.

2010. dec. 11. 16:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Oké, hogy lemond, csak aztán nehogy a gyermekvédelmisek tegyenek néha napján látogatást.

A védőnőnek az is feladata, hogy figyelemmel kísérje a gyereket és a családot, és ha netán gond van, jelezze a megfelelő hatóságnak.

2010. dec. 11. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!