Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tulliból rendelt valaki...

Tulliból rendelt valaki mostanában?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi idő alatt jött meg a csomag.A várható szállítási napon,amit az áru mellett írnak vagy esetleg később?
2010. dec. 11. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb két hete rendeltem. Időben jött. Máskor is rendeltem már. Hamarabb nem szokott jönni, de a megadott napon mindíg jött.
2010. dec. 11. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! éN rendeltem már többször is, általában időben érkezik, de telefonon is hívnak plusszba!
2010. dec. 11. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én pl. 5én rendeltem de oda is volt írva hogy leghamarabbi nap dec.8. De aznap nem érkezett, este írtak hogy másnap fog érkezni. Engem mondjuk nem hívtak, meg nem küldtek smst (szemben más csomagküldövel) de nem baj, mert sűrűn néztem az emailjeimet. Tiszteletben tartották amit kértem,hogy délelőtt jöjjenek inkább, és semmi gond nem volt!
2010. dec. 11. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor rendeltem már tőlük.

Utoljára dec. 3-án, 8-át ígérték az oldalon, de már 3-án írták, hogy 6-án kiszállítják a játékokat.

6-án itt is volt.

Én elégedett vagyok velük.

2010. dec. 11. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig időbe érkezik,én imádom őket.
2010. dec. 13. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is rendeltem, holnapra várom. Eddig mindig tartották a megígért időpontot.
2010. dec. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!