Hogy oldjátok meg a 24-i készülődést? Konkrétan pl. a karácsonyfa díszítését, hogy a gyerek ne vegyen észre belőle semmit?
Nálunk 2 gyerek van, a nagy 2,5 éves. Délutánonként vagy alszik, vagy nem. Gondoltam, ha alszik, akkor azalatt feldíszítjük a fát. De mi van ha éppen felébred közben.
A másik variáció, hogy apával elmegy sétálni.
Egyedül viszont nem biztos, hogy megleszek azalatt a fával, főleg, ha a kicsi sem marad nyugiban.
Gondoltam arra is, hogy reggelre jön meg a Jézuska, de nekem az olyan furcsa.
Kíváncsi vagyok, más hogy oldja meg ezeket a gyakorlatban.
előző
Nem jön se Jézuska, se Angyal, 24-én is a Télapó jön.
Szia!
Az ebéd utáni alvás közben szoktam feldíszíteni,vagy előtte feldíszítjük közösen,és amíg alszanak alárakom az ajándékokat.
Ha nem aludna a nagyobb gyerkőc,akkor apával valahol máshol vannak a lakásban,amíg készülődök
Köszi!:)
Jó sok féle variációt olvastam.
Mi azt szeretnénk, ha a fa is meglepetés lenne, és rácsodálkoznának a feldíszített karácsonyfára. Majd ha nagyobbak lesznek, díszítjük közösen.
Igen, a délutáni alvásidő lenne a legkézenfekvőbb rá. Általában a nagy is elalszik, csak fel ne ébredjen a motoszkálásra (a nappali és a szobája szomszédosak...)
Talán reggel felébresztem kicsit korábban, mert olyankor délután mindig van szundi.
Írta valaki, hogy nem hagy arra a napra más tennivalót.
Én is így szeretném, ill. az ünnepi vacsorát is olyanra tervezem, hogy ne menjen vele sok idő.
Az ennivaló ezen az estén azt hiszem úgyis csak nekünk, felnőtteknek lesz érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!