Triciklit használtok még ilyenkor? 19 hós kislányom nem szereti a babakocsit. Igaz gyakran sétálunk, de inkább triciklivel menne.
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 14:27
1/5 anonim válasza:
szia!az én lányom is ennyi idős és ő is mindenhova a triciklivel akar menni!a babakocsit már 1 éves korában eladtam mert nem maradt meg benne!ha sietünk vagy hosszabb távra megyünk mi is a 3 kerekűt választjuk,ha pedig kirándulunk akkor van 1 háti hordozónk és azt visszük!nekem nem hiányzik a babakocsi!szerintem evvel sokkal könnyebb közlekedni és a kiscsaj is jobban szereti!a múltkor még a hóban is ezt használtuk!én imádom!
2/5 anonim válasza:
Szia! 20 hónapos a lányom és triciklivel megyünk mi is sétálni. Babakocsit nagyon ritkán használjuk, inkább csak porfogó már, és mostanában nem akar gyalogolni sem, én meg cipelni nem akarom így marad a tricikli.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi
Csak azért aggódom, hogy nem "melegebb-e" neki a babakocsi.
2010. dec. 10. 14:51
4/5 anonim válasza:
ugyan!nem lesz semmi baja!jól öltöztesd fel és ha mégis fázik lepattan róla és futkározik egy kicsit!:)
5/5 anonim válasza:
Mivel a babakocsi melegebb, fedettebb, èn szigoru vagyok, és beleteszem. A triciklire csak akkor ülhet, ha nincs szél ès plusz fok van. Ezt egy kicsi még nem érti, ugyhogy nem igazán érdekekel, hogy triciklizni akar mondjuk hóesésben, orkánszélben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!