Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Triciklit használtok még...

Triciklit használtok még ilyenkor? 19 hós kislányom nem szereti a babakocsit. Igaz gyakran sétálunk, de inkább triciklivel menne.

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
szia!az én lányom is ennyi idős és ő is mindenhova a triciklivel akar menni!a babakocsit már 1 éves korában eladtam mert nem maradt meg benne!ha sietünk vagy hosszabb távra megyünk mi is a 3 kerekűt választjuk,ha pedig kirándulunk akkor van 1 háti hordozónk és azt visszük!nekem nem hiányzik a babakocsi!szerintem evvel sokkal könnyebb közlekedni és a kiscsaj is jobban szereti!a múltkor még a hóban is ezt használtuk!én imádom!
2010. dec. 10. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! 20 hónapos a lányom és triciklivel megyünk mi is sétálni. Babakocsit nagyon ritkán használjuk, inkább csak porfogó már, és mostanában nem akar gyalogolni sem, én meg cipelni nem akarom így marad a tricikli.
2010. dec. 10. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Csak azért aggódom, hogy nem "melegebb-e" neki a babakocsi.

2010. dec. 10. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyan!nem lesz semmi baja!jól öltöztesd fel és ha mégis fázik lepattan róla és futkározik egy kicsit!:)
2010. dec. 10. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel a babakocsi melegebb, fedettebb, èn szigoru vagyok, és beleteszem. A triciklire csak akkor ülhet, ha nincs szél ès plusz fok van. Ezt egy kicsi még nem érti, ugyhogy nem igazán érdekekel, hogy triciklizni akar mondjuk hóesésben, orkánszélben...
2010. dec. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!