Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg kevés ennyi ajándék?

Tényleg kevés ennyi ajándék?

Figyelt kérdés

2 éves a lányom. Karácsonyra kap egy gyurmaszetett(tőlünk), egy miki egeres puzzle-t(egyik mama), egy pénztárgépet kiskosárral és termékekkel(másik mamaék), plusz a két nagybátyjától még valamit(külön-külön természetesen). Ezekhez jönnek még azok az apróbb dolgok, amiket a rokonság távolabbi tagjaitól kap. barátnőm szerint ez az ajánydékmennyiség nagyon kevés. És legalább mi szülők vegyünk még hozzá 2-3 dolgot.

Én a többi jeles napból kiindulva nem érzem szükségét annak, hogy többet vegyek. Valóban kevés dolgot fog kapni?

2010. dec. 10. 13:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kevés. okkal jobban fog neki örülni mint ha egy tucat hülyeséget kapna. Bár én is így gondolom, az én kislányom nagyon sok mindent kap Karácsonyra, de ennek több oka is van, egyrészt elő gyerek és játékok terén abszolút nulláról indultunk. Másrészt ez az első Karácsonya, valamennyire már fog örülni mindennek 10 és fél hós, eddig még nem nagyon kapott ajándékot, mert nem volt rá szüksége, de most már úgy gondolom kell 1-2 dolog amivel játszhat. Aztán jövőre már én sem viszem túlzásba.
2010. dec. 10. 22:37
 22/23 anonim ***** válasza:
Felsorolásként lehet, hogy kevésnek hangzik, de amikor már meglesznek a kisebb-nagyobb dolgok, apróbb, külön álló, hozzávaló részek, akkor a kis játék csoport már nem is tűnik kicsinek! :)
2010. dec. 10. 23:06
 23/23 anonim ***** válasza:
A barátnődnek tényleg az a lényeg, hogy milyen értékben és mennyi ajándékot fog kapni a lányotok? Elég felszínes a gondolkodása. Ne akarj Neki megfelelni, nem kell nagy dolgokat venni ahhoz, hogy örömöt okoz a kicsi szívének!
2010. dec. 13. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!