Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért alszik el nehezen a 19...

Miért alszik el nehezen a 19 hós kisfiam? Segíts! Lent.

Figyelt kérdés
Ami óta nem szoptatom (13 hó) a férjem adja neki lefekvés elött a tejet. Utána még ringat rajta kettőt berakja az ágyba és alszik. Persze így is van hogy sétálni kell vele. Ez este 8 fél 9 között van. De ha nincs otthon a férjem este munka miatt akkor én adom a tejet és altatom. Sajnos nem tudom elaltatni! Keresi az apját, ki akar menni játszani a tej után a nappaliba vagy mesét akar nézni de NEM akar aludni. Persze próbálom ringatni de nem megy. Van hogy este 11-ig megy ez mire beájul végre és elalszik. Persze fáradt ezért sír is közben. Én meg 20 hetes terhes vagyok sajnos már alig bírom el nem tudom ringatni percekig órákig. A sírni hagyni az ágyban nem működik mert szinte rosszullétig orditja magát. Mi a megoldás az alvásra? Hogy ne kelljen ringatni. Nappali alvás az nem ennyire problémás de akkor is az ölemben alszik el de közben ülök és utána rakom az ágyba.
2010. dec. 9. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nincs egy nagy ágy ahová elfeküdnél mellette? Nálunk ez vált be, igaz kellett pár nap mire megszokta, de elég hamar ment. A nappali elalvás nálunk is az mint nálatok csak nem kell ringatnom, de úgy teszem be utána az ágyba. Nagyon hozzászokott hogy apa altatja este és nehezen viseli amikor te altatod.
2010. dec. 9. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:

esetleg a kiságy heleytt kaphatna leessgátlós kanapét, és odafekhetnél mellé te. azért mégis az anyukája vagy, nem egy idegen, majd szépen megszokja az új módit. ekkora gyerek már érti, hogy este van, álmos és alvás van. pár nap alatt megszokja majd. ha el akar mászni ,egyszerűen fogd le, és kedvesen, nyugodtan de határozottan mondd meg neki, hogy este van , aludni kell, esetleg a kedvenc plüssök vagy kisautók is elmehetnek ellőtte aludni...ha visít, hadd visítson, ez csak hiszti. neki is jó, ha megtanulja, mi a rend .

2 éves kislány anyukája

2010. dec. 10. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Olyan kis akaratos mostanában amugy is. :(

Próbáltam már vele a nagyágyon feküdni de nem lehet mert fel akar állni hisztizik ki akar menni. Próbálom marasztalni de eddig nem sikerült. Lehet próbálkozok még ezzel az ágyban együtt fekvős dologgal. De ha van még ötletetek mivel lehetne ott tartani irjatok. Kipróbálom majd valamelyik játékát is magunkkal vinni az ágyba. Hátha segít.

2010. dec. 10. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!