Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 èves kisfiam a szemoldo...

1 èves kisfiam a szemoldoke folott elvàgta magàt egy muanyag jàtèkkal. Nincs1cm a vàgàs bekentuk egy osszehuzo krèmmel ès+szalg ragtapasszal. Megmarad a helye?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha a szemöldöke fölött van a seb, akkor szerintem nem fog meglátszani, de ha beleér a szemöldökébe, akkor sajnos megfog, mert ott nem nő szőr, legalábbis párom unokahúgával ez történt, ő is felsértette egyszer a szemöldökét, és maga a heg nem látszik, csak ott nincs szőr :(
2010. dec. 8. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a szemoldokèbe nem èr bele.De annyora fèlek hogy ott marad a heg...utàlom magam mièrt nem tudtam jobban oda figyelni ott àlltam melette mikor tortènt.....utàlom magamat
2010. dec. 8. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
koszonom a vàlaszod
2010. dec. 8. 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Ponta suzlinapjàt unnepeltuk ès egy uj jàtèkkkal sèrtette meg magàt.Tegnap volt egy èves.èn beakartam vinni a korhàzba de azt mondtàk nem varnak màr hanem ezt a krèmet ès ezt a szalagot hasznàljàk...remèlem nem kell orok èletère viselnie az emlèkèt az elso szulinapjàrol...
2010. dec. 8. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, tenyleg nem lesz semmi baj, a picik bore nagyon konnyen regeneralodik, ha marad heg, akkor sem lesz gondja vele.

A kisfiam 9 honaposan fejelte le az egyik butornak az elet, harman voltunk mellette, megis megtortent. Elotte sem, azota sem. Neki kicsattant a szemoldoke, szinten nem varrtak, nagyon hamar begyogyult, a heg megmaradt. Azota masfel ev telt el, nagyon-nagyon meg kell neznem ahhoz, hogy lassam, tulajdonkeppen tudomast sem veszek rola, mert annyira hozzatartozik mar a kisfiamhoz. Az is igaz, hogy en nem is izgultam miatta, nem oroltem magam, megtortent es kesz. Mindent kivedeni nem lehet. Tudod kamaszkent mennyi serulest szerezhet meg egy fiu? Rengeteget. Az lesz a legkevesebb, ha csak egy pici heg marad beloluk...

Masreszt: 5 eves voltam, amikor a batyam hozzamvagott egy haromszogu vonalzot. Messzirol, erobol. A szemoldokomben allt meg. Latszik, van egy vonal, ott nem nott ki a szemoldokom. Bevallom, hogy ez nokent sem zavaro, egyaltalan nem feltuno, akinek nem meselem nem veszi eszre. Ahanyszor eszembe jut (nem gyakran), akkor inkabb mindig orulni szoktam, hogy ott van az a heg es nem par centivel arrebb landolt a vonalzo. Akkor lehet, hogy nem lenne szemoldokom az apro csik helyen is, de valoszinuleg nem lenne szemem...

2010. dec. 8. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam a kisasztalnak ment neki 1 évesen, most 2 és látszik a heg. Félig a szemöldökében, félig felette. Nem mindig látszik amúgy, van, hogy halványabb van, hogy erősebb, nem tudom mitől függ. Neki is ragasztották.

Ez legyen az életben a legnagyobb baja/bajod, ezt szívből kívánom. Hidd el, annyi sérülés éri, amíg felnő. Nekem ezek a gyerekkori hegek már nem látszanak, ezért nem hiszem, hogy sokáig látszana.

2010. dec. 8. 23:14
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Kisfiam 3 éves és már van vagy 5 maradandó heg az arcán, ebből egyet ő is egy évesen szerzett. Amelyik kispasin nincsenek harci sérülések, azt valószínüleg lekötözték iskolás koráig.

Mert amúgy mit tervezel, ha megmarad? Netán lecseréled a gyereket? Minek ebből ekkora hacacárét csinálni......

Az más lett volna ha csak annyi a kérdés, hogy megmarad-e a heg, de ez a körítés......

2010. dec. 9. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:

első vagyok

nem tudom miért kell így leugatni a kérdezőt, csak aggódik hogy ne maradjon heg a gyerek arcán, szerintem ez természetes, és ezt a körítés dolgot sem értem...

persze nem akkora katasztrófa ami történt, valszeg lesz még nagyobb is, de egy normális kérdés, normális hangnemben, akkor miért kell így válaszolni

van pár jó pár ostoba kérdés, szerintem ez nem az

2010. dec. 9. 12:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a vàlaszokat!(màr Akniek)

Csak egy aggodo anyuka vagyok...

2010. dec. 9. 13:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!