Csak nekem van ilyen pici fiam 2 évesen?

A lányom 21 hónapos lesz holnap 86 cm és 13 kg:-)))
A fiam majdnem 2 évesen 94 cm volt, azt nem tudom hány kiló(nincs felírva), de ő már 1 évesen 12,2 kilót nyomott(82 cm)
Párom 193 cm, én 170.

2 éves a fiam 82 cm és 10-11 kiló. Kicsike, de teljesen arányos testalkatú. Ő így tökéletes, ilyennek fogadom el. Majd megnő.
Aggódhatnék, hogy kicsike és könnyű, de nem teszem, mert attól semmi sem változna. Ugyanolyan értelmes, kiválóan mozog, mint a többiek. Csak sokan 1 évesnek gondolják :-)

Szia.
Kislányom 25hónapos 87cm és 9,5kg :)
Kisfiam 2évesen 98cm és 16kg volt :)
üdv

Az enyém 3 éves lesz jövő hónapban, és 90 cm, 14 kg. Az ovis csoporttársai is kb ekkorák.
Ne aggódj, nem kicsi! :-)

Én 172 s férjem 182 cm magasak vagyunk és a családban is sok magas ember volt mindkét ágról.
A lányom most 27 hós, 98-as holmikat hord és kb 12 kiló. Igaz, ő korababaként mindig is vékonyka és törékeny alkatú volt, most is az.
A fiam viszont átlaggal született, de 6 hósan már 80-as ruhát hordott ( 9 kg). Most 10 hós, 86-os a ruhamérete és kicsivel 11 kiló felett jár. Valószínűleg ő is olyan szép szál ember lesz mint az én ágamon a férfiak ( a többségük 2 méter környékén)

Kisfiam vasárnap töltötte a 2 évet és éppen megmértük kíváncsiságból. 94 cm, 15 kiló.
Apa 192 cm, 75 kiló, Anya 174 cm, 55 kiló.
Magasságban mindkettőnkhöz talál, súlyban nem igazán.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!