Kislányom másfél évesen 8.9 KG, nem túl kevés ez? Pici emberke lesz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 12:46
1/7 anonim válasza:
A kis unokahúgom is ennyi volt, most 2.5 éves, talán 10 kg körül van. Már minden lehetséges vizsgálaton voltak, semmi baja a kislánynak, egyszerűen ilyen az alkata. De mégis rossz látni, hogy az én másfél éves fiam 11kg és 1 év van köztük.
De ettől még korán sem biztos, hogy picike lesz a lányod, sokat változhat még, akár heteken belül is.:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem elég kevés, de attól függ mit mond az orvos. Az én kislányom 7 hónaposan volt 8,9 kg és 72 cm, most 8 hónapos és majdnem 10 kg. De attól még nem biztos hogy pici lesz.
3/7 anonim válasza:
Gondolom, ilyen alkatú. Az unokahúgom kislánya 5 éves lesz és 12 kiló... Emellett mozgékony, okos, tűzről pattant kislány. Ha a dokitok nem aggódik, akkor te se tedd :)
4/7 anonim válasza:
Az enémy másfél évesen 12 kilós volt (10 hósan volt 9 kiló).
Most 2 évesen 14 kiló és 91 cm.
De nem lehetünk egyformák, valószínú mind két gyerekem magas lesz, a 11 éves fiam már 154 centis.-))))
5/7 A kérdező kommentje:
A Doki szerint csodásan fejlődik nincs semmi gond, csak mindenki mondja hogy az ővék mennyivel több kg
2011. márc. 22. 13:52
6/7 anonim válasza:
Az én lányom is kis súlyú, hasonlóan mint a tiéd, nekem is állandóan ezt mondják, de már hozzászoktam, nem is érdekel. A mi orvosunk is azt mondja hogy szépen fejlődik. Hónapról hónapra mindig hízik egy kicsit, ha csak pár dekákat, de az már jó.
7/7 anonim válasza:
Az én 15 hósom is hasonló súlyú.
Ha eszik szépen, és nem csökken a súlya, akkor szerintem kár aggódni.
És nem, nem lesz pici, csak más ütemben növekszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!