Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet 2 kisgyerek mellett...

Lehet 2 kisgyerek mellett fősulit végezni?

Figyelt kérdés
OKJ képzésekre már jártam, sikerrel letettem 3 szakvizsgát 1 manó mellett, féléves korától 3 éves koráig tanultam ezeket. Tavasszal jön a tesó, és ősszel kezdem a fősulit, ami felsőfokú szakképzés, 2 éves. szerintetek menni fog? Van itt olyan, aki 2 gyerek mellett tanult valamit? Hétvégi képzés egyébként, utazni nem kell hozzá, kb havi 1 vagy 2 szombati napon van maga a suli, inkább a tananyag sok.
2010. dec. 6. 11:32
 1/7 anonim válasza:
100%

Szia! Én is másoddiplomásra járok, 2-3 hetente van 3 nap 8-19 óráig konzultáció. Tele a csoportunk kismamákkal, akik 2-3 gyerek mellett csinálják. És van akinek 8 hetes volt a babája, amikor a suli elkezdődött. És szünetekben a férje vagy a mama hozta a picit szopizni. Vagy ha aludt a gyerkőc, akkor a mosdóban fejte neki a tejet....

Mindent meg lehet oldani.

Ja, és az anyukák a legjobb tanulók...

2010. dec. 6. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:

hogyha van segítséged és a ygereked nyugodtabb fajta.

az enyém örökmozgó, igényli a figyelmet nagyon, és semmi segítségem nincs, se alkalmam nem lenne elmenni ilyen órákra, se energiám.

2 éves kislány anyukája

2010. dec. 6. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én egyetemet végeztem , ugy hogy közben volt szülés iS.Nem volt gond.
2010. dec. 11. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, anyukámnak sikerült anno :) Én "csak" egy gyerek mellett csinálom az egyetemet, ő 3 éves. Így, hogy már nagyobb, egyre könnyebb az élet :)
2010. dec. 11. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is másoddiplomára járok. Van egy másfél és egy 3.5 éves gyerekem. Nem könnyű. De megoldható, ha van aki vigyázzon rájuk.
2010. dec. 11. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Muszáj. Az élet nem ér ott véget, hogy lett gyereked :-D Persze nem árt ha van segítséged (otthon is meg a suliban is), de nem lehetetlen, sokan csináljuk így. Hajrá!
2010. dec. 12. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már 3 "suli" sikerült, ez is menni fog. Nincs különbség!

Amúgy le a kalappal mindenki előtt!!

Én a két veszélyeztetett terhességem miatt csúsztam meg a fősulival, meg közben az ország másik végére költöztem... nagyon bánom!

Most meg kell írnom tavaszik két szakdogát, nyáron meg államvizsgáznom. Lányai 30 és 9 hósak, és lekötnek reggel 8-tól este 22-ig, így max utána tudok foglalkozni a dologgal, és nagyon nincs hozzá energiám...

Férjem segít, ahol tud, el tudok menni kutatni, tanulni néha egy -egy órára, de hogy hogy lesz, nem tudom. Nekem kín az egész... sajna.

2010. dec. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!