Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5-2 év körüli kisgyerekek...

1,5-2 év körüli kisgyerekek anyukái, aki már nem ad rá bodyt az mit ad rá helyette?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Bugyit! De télen még jól jön a body egy ekkora gyerekre is a hideg miatt!
2010. dec. 6. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Bugyi + trikó harisnyába türve.

a kikben szoktam venni őket.

2010. dec. 6. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Body, hogy ne legyen ki a dereka, vagy trikó, ami jó hosszú hogy be lehessen tűrni a harisnyába.
2010. dec. 6. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Bugyi póló, ezt egy hózentrógeres naci övezi. Ha sétálni megyünk, akkor egy vastag sígatyót. De gyakran, csak a lakásban egy bugyi és pólóban szaladgál. Most próbálkozunk szobatisztaságra szoktatással.
2010. dec. 6. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:

25 hónapos, de ha lehet, még mindig adok rá hideg időben (és éjszakára is) body-t.

Ha nincs rajta, akkor így öltöztetem itthon: bugyi, harisnya, nadrág, csúszásgátlós zokni/papucs, póló/trikó, vékonyabb pulcsi, + ha kell, akkor vastagabb pulcsi.

Az alsókat a harisnyába tűröm, a pulcsikat a nadrágba.

Megmondom őszintén, hogy nem nagyon szeretem ezt így, mert állandóan igazgatom, hogy ne legyen kint a dereka, de mivel bilizünk/wc-zünk, body-ban nehezebb a dolgom.

Várom a nyarat, akkor könnyebb lesz.

2010. dec. 6. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:
21 hós a kislányom,én még adok rá bodykat.Ha felsőt kap,akkor alája is ujjatlan bodyt adok,vagy atlétát,attól függ+harisnya v. zokni és nadrág.Még nem megy nálunk a szobatisztaság,igaz van hogy megy a wc-re,mondja hogy pisi és ráültetem,de semmi.Majd nyáron próbálkozunk,akkor jobb lesz a bugyi-atléta párositás.
2010. dec. 6. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
2.5 éves a gyermekem, és még mindig bodyt kap, csak nyáron nem! nekem elég egész nap a haját igazgatnom, hogy ne lógjon a szemébe, így a derékdolgot ezzel letudom :-) bár ő már szobatiszta, de nem okoz problémát a kipatentolása sem...
2010. dec. 6. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Alsónadrágot és pólót, nagy hidegben trikó is van a póló alatt és vastagabb téli naci.
2010. dec. 6. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Bodyt szoktam nappalra,estére trikó,pizsama.
2010. dec. 6. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
sose volt bodynk...nem szeretem, mert mikor pici még és előfordul kakikifolyás vagy pisiátázás, veheted le róla az össze cuccot felülről is. Mikor meg nagy már és szoknátok le a pelusról, bonyolult kikapcsolni, a bugyit vagy peulst meg csak simán lehúzod. Trikót használtunk mindig, vagy amit mégjobban szeretek: a pólóra felülre valami jó kis ujjatlant, így ha picit melege van, lehúzom csak róla a felső réteget :) mindig csak az alsó réteget tűröm be a gatyába vagy a harisnyába. Bugyiba sosem tűrök semmit!
2010. dec. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!