Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovodába mikor kell beiratni?

Ovodába mikor kell beiratni?

Figyelt kérdés

Csak amikor már megy vagy jóval elötte?

Tényleg csak akkor veszik be 3 évesen ha van munkám?Most 27hónapos

2010. dec. 6. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem igaz, hogy csak akkor fogják felvenni, ha dolgozol, az a bölcsőde. Óvodába mehet minden 3. évét betöltött kisgyerek. De csakis akkor kötelesek felvenni, ha azokat, akiknek dolgoznak a szülei valamint a szociálisan hátrányos helyzetűeket már mind felvették és még van heléy a csoportban. Mivel az óvoda csupán az iskolakezdést megelőző évben kötelező. Nem írod, hogy hol laksz, de azért nem annyira vészes helyzet, legtöbb helyen van bőven óvodai férőhely, tehát minden jelentkezőt felvesznek általában (mondjuk, nagyobb városokban megesik, hogy túljelentkezés van). A tiéd elvileg már szeptembertől mehet oviba, így majd április végén, május elején figyeld a körzeti óvoda kapuján a hirdetést a beíratásról!
2010. dec. 6. 07:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. dec. 6. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:

én is hasonlót kérdeztem pár hete, látom, hasonló cipőben járunk...

de olyat is hallottam, hogy több oviba kell/lehet jelentkezni, hogy az egyikbe tuti bekerülhessen???????? ez igaz? tényleg így kell csinálni?

2010. dec. 6. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát erről még nem hallottam. Nálunk csak egy óvoda van, a szomszédos városba meg csak akkor veszik be ha van oda szóló bejelentett lakcíme.
2010. dec. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!