Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Singulair és az Aerius...

A Singulair és az Aerius gyógyszereket be lehet egyszerre venni?

Figyelt kérdés
Kisfiam ezeket szedi, főleg éjjel fullad, köhög, így megpróbáltuk mindkettőt egyszerre estére beadni. Így jobb lett neki. Csak azt nem tudom, nem gond-e ha egyszerre veszi be mindkettőt.
2010. dec. 5. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
nem gond. mindkettot jo este bevenni.
2010. dec. 5. 14:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. dec. 5. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért kap Aeriust? Mmint tudom miért, de a Singulair az allergiára is jó meg az asthma bronchialera..nekem is már csaka singulairt kell szedni, mert direkt kombiban kértem
2010. dec. 9. 18:05
 4/4 anonim válasza:
Ha jól tudom a Singulair-t nem szabad szedni Loratadin-al vagy loratadin tartalmú gyógyszerekkel együtt. Az Aerius pedig (tudomásom szerint) tartalmaz loratadint, de ezzel érdemesebb lenne inkább a kezelőorvost megkeresni!
2010. dec. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!