Van olyan anyuka itt akinek gyermeke nem 3 vesen kezdte az óvodát, hanem jóval idősebben?
Egy évig simán el lesz még veletek otthon. De ezt majd sztem tedd függővé attól, hogy jön-e a tesó, és mikor.
Előbb-utóbb úgyis eljön az a korszak, amikor oda-vissza fertőzik egymást. Persze pár hetes babával ez a része kellemetlenebb, de ki lehet bírni. Oviba hordani 1 éves tesóval sem lesz kevésbé macerás, sőt talán még rosszabb, mert az 1 évesem már nekem elmászkál, amikor nem kellene, tavaly meg letettem és ott volt. :D
A gyerekeknek 3 éves koruk körül alakul ki, hogy igénylik a kortársakkal való játékot. Azért figyeld majd meg a gyerekednél, hogy ez mennyire jellemző rá. És azért ne foszd meg a többi gyerektől, hogy neked kényelmesebb legyen.
Szia!
A fiam decemberi. Amikor betöltötte a 3., tavasszal beírattam, de nem vették fel helyhiány miatt, mivel én úgyis itthon voltam a kisebbel.
Így csak következő szeptemberben kezdte, amikor már majdnem 5 éves volt. A sulit most kezdte közel 8 évesen.
Most augusztus közepén szültem a 3. babát, a fiam és a lányom is voltak már (nem is egyszer) betegek, a picinek semmi baja nem lett, védi őt az anyatej. Csak kézmosás után nyúlhatnak a babához ilyenkor, és próbálok résen lenni, hogy ne puszilgassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!