2,5 éves kisgyerek félni fog a mikulástól? Holnap jön hozzánk ( egy barátunk öltözik be).
Kisfiam nem félt, odament hozzá, beült az ölébe, (nem tudtuk, h jön, tegnap ért rá egy barátunk, és meglepett minket).
Este nagy mosollyal el is mesélte, h itt volt a Mikulás, hozott ajándékot, nagy volt a szakálla stb.
DE!
Éjszaka többször felsírt, éjféltől fél háromig nem aludt, a Mikulásról dünnyögött valamit, de sajnos nem értettük, h mit.
Reggel viszont megint mosolyogva mesélte, h itt volt a Mikulás.
Szóval nem tudom, h mi játszódott le benne, de tény, h nem szokott ébredni, most pedig siralmas volt az éjszaka.
Szóval számíts rá, lehet, h nálatok is lehet ilyen.
nem ijesztgettem a mikulással :)
már 2hete kiettem egy nagy mikulásos képet és azt szereti.mutatja a sapkáját a csizmáját :)
így képről szereti.
csak annyi mindent hallani.most jutott eszembe ,hogy nehogy én tegyem ki ilyen rssz élménynek.
amúgy nem fél az idegenektől bárki jön hozzánk szinte ragad rá.
és konkrétan a "mikulással " nagyon jól kijön.
A lányom tavaly 2,5 volt,nem fél idegenektől,tudta hogy jön a Mikulás,várta is nagyon,apa volt beöltözve,és ordított mint akit nyúznak...:)
Más amikor az utcán látja,és más amikor a nagy piros ruhás "valami" leül a kanapéra...:))
Remélem nektek jó élmény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!