Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki közületek igénybe...

Valaki közületek igénybe tudja/ fogja venni a GYEST?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 14:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem most múlt 2 éves a fiam, és itthon maradtam vele gyesen. Kerestem munkát, mert a régi helyemre nem tudok visszamenni, de nem találtam semmit. Közben kiderült, hogy jön a kistesó. Most szabin vagyok, majd táppénz. Anyós átveszi a gyest tőlem, így azt sem fogjuk bukni.
2010. dec. 3. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem februárban jár le a gyedem, megbeszéltük, hogy papiron a munkáltató 4órásban visszavesz dolgozok rendesen 8 órában és a különbözetet fizeti zsebből, igy jól járok:-)
2010. dec. 3. 15:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, márciusban lesz 2 éves, lejára gyed, utána kb júliusig gyes-en leszek.

Aztán jelzem, hogy vissza szeretnék menni dolgozni, kiveszem szabikat( 40 valahány nap)és szeptembertől fogok ténylegesen munkába állni.

Onnan viszont bukom gyest.

2010. dec. 3. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:

előző

vagy anyám/anyósom átveszi a gyest.

2010. dec. 3. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Én Gyesen vagyok itthon.
2010. dec. 3. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Januárban lesz 2 éves,gyesen maradok itthon,tervezzük a 2. babát,és ráadásul a cégnek sincs most munkája,úgyhogy a kollégáim azt javasolták,maradjak itthon,mert talán mire a 2. baba után visszajönnék,összeszedi magát a cég:((Hát ezért most maradok itthon azzal az óriási gyes összeggel,apa meg dolgozik....(
2010. dec. 4. 08:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerettem volna igénybe venni, mert kellett volna a pénz a családi napközire, nemrég mentem vissza dolgozni, Most buktam a gyest, mert csak 8 órában tudok dolgozni, és a 40.000 ft-ot a zsebemből kell kifizetnem. Jó lesz:(
2010. dec. 4. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
igen én maradok, de csak mert testvért szeretnénk jövőre, egy terhes kismamát meg ugyan ki alkalmazna, meg hát én sem mennék így.
2010. dec. 4. 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Első gyerekkel itthon maradtam,közben jött a tesó,most már nem tehetem meg,hogy itthon maradjak gyesen,25000ft épphogy elég a pelenkára a kicsinek,az óvodára a nagynak és az ehhez kapcsolódó apróágok.Családiból ruházkodás a gyerekeknek,apa fizetéséből lakáshitel,rezsi,enni-innivaló és nem is marad semmi.Ha gyes mellett 6 órában lehet majd dolgozni az számomra még egy elfogatható középút,de a 4 óra már szinte semmi lenne pénzben és még dolgozzunk is???Akkor viszont inkább lemondom a gyest és 8 órában megyek vissza.Nekem egyáltalán nem "büdös" a munka,de 2 gyerek mellett már csak a pénz beszél,csak a pénz motivál!Természetes,hogy a számomra több anyagi bevételt hozó lehetőséget választom majd.
2010. dec. 4. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!