Melyik a jobb: Nania Gyermekülés 15-36 kg R-Way SP vagy Graco Gyermekülés 15-36 kg Junior Maxi?
Nemrég vettünk Naniát. Nem rossz. de láttam a gracot (egyébként én mindenhol csak drágábbat láttam mint a Nania) és azért kicsit jobb az üléshuzat anyaga.
A Nania tökre fapad. De a célnak megfelel.
Szívem szerint biztos nem ezt vettem volna, de muszáj volt és nincs több pénz rá.
Jaj bocsánat ne haragudj nekünk a starter sp van!!! amit te írsz az tényleg annyi mint a graco és igazad van valahogy párnásabbnak tűnik.
De azt akkor is jól írtam, hogy a graconak minőségibb a huzata tapintásra ránézésre is.
Hogy beleizzadós e azt sajna nem tudom, mert ugye most ősszel vettük, beleizzadás még nem történt :)
Mi néztük ezeket, és végül egy 3. fajtát vettünk.
A Graco nagyon jó márka, de ez az ülése katasztrófa.
A Nania pedig nem egy ismert, és igen fapados változat.
Mennyi idős a lányod? Milyen magas?
Próbáljátok bele, bármilyen ülést is vesztek, mind a gyereket az ülésbe, és az ülést is az autótokba, még mielőtt megvennétek!!!
Szia!
Utolsó vagyok.
A kisfiam is ennyi idős, 1 m magas, de ő csak 13 kg.
Mi Concord Trimaxot vettünk. Nagyon jó ülés, sokáig használható. Mi még régebben vettük az ülést, olyan másfél éves korában. Saját bizti öve van, 1 fokban dönthető.
Annó nekünk azt mondták a Brendonban, hogy 3 év alatt semmiképpen nem javasolt az az ülés, aminek nincs saját bizti öve, még utána is inkább a nagyobb, vagyis idősebbeknek javasolt. Ugyanis a kocsi övéből könnyen ki tudnak bújni a kisebbek.
Nézz körül aukciós oldalakon, ott olcsóbban is kaphatsz jó, hibátlan ülést. Mi a piciét vettük használtan, mert újra akkoriban nem telt és nagyon korán kinőtte a hordozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!