Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Klabax 25mg. Os Antibiotikum?

Klabax 25mg. Os Antibiotikum?

Figyelt kérdés

Kisfiam 27 hónapos ,és sajnos előző héten pénteken el kellett vinnem a dokinénihez mert nagyon köhögött ,hurutosan!!

Azt mondta a dokinéni hogy kezdődő tüdőgyulladása van a drágámnak!!

Kiirt szó nélkül antibiotikumot Klabaxot!

2x 2ml kell adnom neki!!

Kérdésem hogy jó gyógyszer és hogy ugye nem lesz baja a kisfiamnak tőle?

Ugy értem hossszu távon alkalmazva !

Mert a doktornő azt mondta hogy még 6 napig kell adnom neki, nehogy visszaessen!!Vagyis összesen 10 napig!

Mellette természetesen adok neki Normaflort 2 ampullát a a gyógyszer beadása után 3 órával!!

Nagyon féltem a kicsikémet mert még nem volt ilyen betegségünk!!

Ki hogyan és mennyi idő alatt gyógyította ki gyermekét a betegségből??

Ja és létezik hogy most valami tüdőgyuszis vírus van?

Mert ezt mondta a doktornő!

Előre is köszönöm a válaszokat!!Niki

2010. nov. 30. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Mivel kezdődő tüdőgyulladása van a gyermekednek, ezért nem kérdéses hogy kell- e szednie antibiotikumot. A klabax jó gyógyszer, bár nem a gyengék közé tartozik (de nálatok teljesen normális hogy ezt írta fel.A doktornő azt mondta 6 napig kell szedni akkor nem értem te milyen 10 napról beszélsz? Egyébként minimum 5 napig kell szedni az antibiotikumokat, így a 6 nap nem sok. Nem lesz tőle baja a gyerekednek. Sokkal nagyobb bajt csinálnál ha nem adnád neki.
2010. dec. 1. 10:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Arról a 10 napról beszélek amit a doktornő mondott, mivel amikor visszamentünk kontrollra akkor már 4 napja szedtük!!Érthető már igy remélem!!
2010. dec. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!