Mennyibe kerül nálatok az oviba egy napi étkezés?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm folyton sokallja az ebédpénzt.Nálunk 252ft egy napra mert az önkormányzat is fizet még gyerekenként napi 50ft-ot.Szerintetek igaza van?2010. nov. 30. 10:36
1/7 anonim válasza:
Nálunk gyerekenként 350 Ft... szerintem nem túl sok. Főleg, hogy ebből naponta 3x kapnak enni... Nem tudom, az ismerősöd ki tud-e otthon hozni 3 étkezésre való ételt ennyiből... Én sok mindent megtermelek itthon, tudok tehát spórolni, de biztosan nem sikerülne nekem...
2/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki és örüljünk hogy így megússzuk.
2010. nov. 30. 11:27
3/7 anonim válasza:
Nálunk 420 Ft, de szerintnem ez se sok, én 3 étkezést nem biztos , hogy ki tudok hozni ennyiből.
4/7 anonim válasza:
Nálunk 390 ft a kicsiknek az étkezés. Szerintem nem sok, de sokszor nem eszik meg és láttam elviszik a protekciós anyukák:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor a miénk jóval olcsóbb.Megmutatom az anyukának a válaszaitokat.
2010. nov. 30. 12:30
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nálunk 610 ft/nap,de csak 368 ft-ot fizet a szülő,a többit vállalja át az önkormányzat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!