Hogy megy nálatok? Egyéves, még szopizó babák napirendje, étkezés érdekelne!
Figyelt kérdés
pl. reggelire a szopi mellé még kap szilárdat is? Hányszor alszik? Mennyit? Mikor? stb. Köszönöm a segítséget!2010. febr. 25. 14:30
1/4 anonim válasza:
Igaz hogy már nem szopizik hanem tápszert kap, de azért leírom.
fél 7körül kel, 1,5dl tápszer, majd fél óra múlva velem reggelizik. 10 előtt kap gyümölcsöt,joghurtot,majd alszik 1 órát, fél 12-12kor ebéd van, majd utána 15-alszik 1,5órát. Ha felkel uzsizik, amit én eszem,vagy ebédre ami volt, aztán mikor apa megjön úgy 19körül, megint kunyizik kaját. 20kor fürdés, 20:30 tápszer majd alvás reggelig. A mennyiség mindíg más, általában 120-180között, a tápszer reggel 150ml este pedig 220ml.
2/4 anonim válasza:
A reggeli szopi után szoktam adni neki még vajkrémes kenyeret mert amikor én reggelizek jön kuncsorogni. Aztán még délelőtt kap gyümit vagy joghurtot, utána 10-11-ig alszik. Délbe azt eszi amit mi, vagy ha olyat főzök amit nem ehet akkor bébikaját kap, délután is alszik 3-fél 5-ig, aztán kap tejpépet, este amikor vacsizunk akkor is szokott kapni egy kis kenyeret és fürdés után szopi majd alvás. Az éjszakát átalussza, jövő héten lesz az első szülinapja!
3/4 anonim válasza:
Az én fiam még csak 11 hónapos.Reggel 6-7 körül ébred akkor szopizik,aztán az Én reggelimből szintén kap pár falatot aztán 9-10 fele gyümölcs vagy joghurttal vagy túróval vagy simán.aztán alszik kb.másfél órát.Aztán 12-13 fele főzelék ha nem húsival akkor sajttal vagy tojássárgájával,vagy joghurttal,de van amikor simán eszi.Kb15:30 fele alszik 1 órát aztán gyümölcsöt kap,6 kor tejpép aztán fürdés,szopi és még picit játszik és alvás.
4/4 anonim válasza:
5-6 körül szopi, 9 fele tízórai, 12-13 ebéd, 16 körül uzsonna, 18 fele vacsora, 20-21 között szopi. Azt eszi amit mi. Mostanában már csak 1x alszik, de még néha 2x. 8 fele ébred, 10-11 fele alszik 1-1,5 órát. Ha alszik délután, akkor az kb. 1 óra 15 óra fele. Az éjszakát még nem csicsikálja át, most szoktatom lefele az éjszakai ciciről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!