2 éves kislányom verekedős. Minden gyereket megver akivel találkozik. Hogyan lehet ezen segíteni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 19:33
1/4 anonim válasza:
Türelemmel és sok magyarázattal, szigorral és büntetéssel. Rácsapni felesleges, mert ezzel azt üzenjük, hogy mi is csapkodunk, verekszünk, ha valami nem tetszik. Én mindig ugyanazt mondanám és tenném, hogy rögzüljőn neki, rosszat tesz: legugolva megfognám a karjait és röviden mondanám, hogy nem bántjuk a másikat, csúnyàn viselkedik! Fejezze be ezt a viselkedést! Szerintem ehhez sok idő kell...kitartás!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Igen most pont ez a folyamat zajlik, de már nem most kezdődött. A türelem meg fogy. Remélem hamarosan vége lesz.
2010. nov. 30. 10:37
3/4 anonim válasza:
olvasd el az indigó gyerek nevelése című könyvet
4/4 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok 2 éves kisfiammal. :( Tanácsot adni nem tudok, csak azt, hogy tényleg sok kitartás kell hozzá, és nem szabad megütni őt, mert az csak azt erősíti benne, hogy neki is szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!